..

Ránctalanító kozmetikai kezelések

A megfizethető kortalanságért
Ránctalanító kozmetikai kezelések
Mezoforézis

A kozmetikai kezelések elsődleges célja a szükséges hatóanyagok bejuttatása a bőr adott rétegeibe, s ennek elősegítése céljából számos módszert ismerünk. A hatóanyagok bejutását akadályozó bőrrétegeket mechanikai, enzimatikus vagy kémiai peelinggel, illetve leghatékonyabban mikrodermabrázióval távolíthatjuk el. Az elektromosság alkalmazása révén fokozhatjuk a készítmények penetrációját az előkészített bőrbe, s ma már az elektrokozmetikai eljárások széles palettája áll a kozmetikusok rendelkezésére. Az eddig ismert leghatékonyabb eljárásnak a tű segítségével történő bevitel (mezoterápia) bizonyult.

 

A tűs módszertől azonban a vendégek jelentős része idegenkedik. Ezért terjedt el a kozmetikusok körében a tű nélküli mezoterápiás eljárás (elektroporáció), mely során a készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) keresztül szúrt csatornákhoz hasonló szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti age, vitaminos, fehérítő kezelés.

 

Lézerultrahangos kezelés

A lágy lézerek biológiai hatása hármas támadáspontú: a bőr sejteinek biostimulációja, fájdalomcsillapítás, valamint gyulladáscsökkentő hatás. A lézeres biostimuláció a sejtciklus idejének lerövidülése révén a hámsejtek gyorsabb pótlását eredményezi. Emeli a sejtek energiatároló vegyületének, az ATP-nek a szintjét, így az anyagcsere folyamatokhoz energiatartalékot biztosít. A lézeres biostimuláció feltölti a fáradt, ráncosodó bőr sejtjeinek energiatartalékait, elősegítve ezzel a bőrfelszín megújulását. A lézer nagymértékben javítja a bőrfelület regenerálódását, valamint a kozmetikai kezelések során jelentkező ödéma vagy bőrvörösség gyors csökkenését. Az egyidejűleg alkalmazott ultrahang fokozza a kollagénrostok újjáépülését. Az ultrahang a bőrre felvitt hatóanyagok felszívódását akár a 3-szorosára képes fokozni! Kozmetikánkban legnagyobb sikerrel természetes növényi eredetű botox-like hatóanyag bejuttatását végezzük ezen kezelésekkel. Az eredmény azonnal látható és érezhető! Kúraszerű alkalmazás esetén a hatásfok növelhető.

 

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelőfej  fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez. Ez a rádiófrekvenciás kezelés vendégek számára is azonnal látható eredményének magyarázata.

Innovatív megoldás a kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a szaruréteget megóvja a túlzott felmelegítéstől,  így  a kezelés teljesen bizonságos és fájdalommentes.

 

Krioterápia

Az arc rádiófrekvenciás kezelése után a CryoTyteRF kezelőfej által közvetített hideghatás a maradék hőfelesleges mélységi és oldalirányú terjedését akadályozza meg a felmelegített szövetekben. A CryoTyteRF csökkenti a bőr kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

 

Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Kérjen időpontot vagy további információt!

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.

telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848

e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

Figyelmébe ajánljuk

Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
A Drakula terápia forradalmian új módszer a bőr megfiatalítására, tartós fiatalon tartására. A kezeléssel a bőr öregedése jelentősen lassítható, a ráncok száma, mélysége, a bőr megereszkedése csökken. Kérje ajánlatunkat!
Részletek
Orvosi fogyókúra program
Orvosi fogyókúra program
Az elhízás az utóbbi 25 évben világszerte az egészséget fenyegető „járvánnyá” vált. Több tényező együttes hatása vezethet túlsúlyhoz. Orvosok segítségével és testösszetétel analízissel személyre szabott diétát állítunk össze!
Részletek
Thread lifting a Dermaart Klinikán
Thread lifting a Dermaart Klinikán
A THREAD LIFTING, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb generációs műtét nélküli módszer a megereszkedett bőr hatékony megemelésére és feszesítésére. A szemöldök, az orcák, a toka és a nyak laza bőrének megemelésére szolgál.
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS