..

Ránctalanító kozmetikai kezelések

A megfizethető kortalanságért
Ránctalanító kozmetikai kezelések
Mezoforézis

A kozmetikai kezelések elsődleges célja a szükséges hatóanyagok bejuttatása a bőr adott rétegeibe, s ennek elősegítése céljából számos módszert ismerünk. A hatóanyagok bejutását akadályozó bőrrétegeket mechanikai, enzimatikus vagy kémiai peelinggel, illetve leghatékonyabban mikrodermabrázióval távolíthatjuk el. Az elektromosság alkalmazása révén fokozhatjuk a készítmények penetrációját az előkészített bőrbe, s ma már az elektrokozmetikai eljárások széles palettája áll a kozmetikusok rendelkezésére. Az eddig ismert leghatékonyabb eljárásnak a tű segítségével történő bevitel (mezoterápia) bizonyult.

 

A tűs módszertől azonban a vendégek jelentős része idegenkedik. Ezért terjedt el a kozmetikusok körében a tű nélküli mezoterápiás eljárás (elektroporáció), mely során a készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) keresztül szúrt csatornákhoz hasonló szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti age, vitaminos, fehérítő kezelés.

 

Lézerultrahangos kezelés

A lágy lézerek biológiai hatása hármas támadáspontú: a bőr sejteinek biostimulációja, fájdalomcsillapítás, valamint gyulladáscsökkentő hatás. A lézeres biostimuláció a sejtciklus idejének lerövidülése révén a hámsejtek gyorsabb pótlását eredményezi. Emeli a sejtek energiatároló vegyületének, az ATP-nek a szintjét, így az anyagcsere folyamatokhoz energiatartalékot biztosít. A lézeres biostimuláció feltölti a fáradt, ráncosodó bőr sejtjeinek energiatartalékait, elősegítve ezzel a bőrfelszín megújulását. A lézer nagymértékben javítja a bőrfelület regenerálódását, valamint a kozmetikai kezelések során jelentkező ödéma vagy bőrvörösség gyors csökkenését. Az egyidejűleg alkalmazott ultrahang fokozza a kollagénrostok újjáépülését. Az ultrahang a bőrre felvitt hatóanyagok felszívódását akár a 3-szorosára képes fokozni! Kozmetikánkban legnagyobb sikerrel természetes növényi eredetű botox-like hatóanyag bejuttatását végezzük ezen kezelésekkel. Az eredmény azonnal látható és érezhető! Kúraszerű alkalmazás esetén a hatásfok növelhető.

 

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelőfej  fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez. Ez a rádiófrekvenciás kezelés vendégek számára is azonnal látható eredményének magyarázata.

Innovatív megoldás a kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a szaruréteget megóvja a túlzott felmelegítéstől,  így  a kezelés teljesen bizonságos és fájdalommentes.

 

Krioterápia

Az arc rádiófrekvenciás kezelése után a CryoTyteRF kezelőfej által közvetített hideghatás a maradék hőfelesleges mélységi és oldalirányú terjedését akadályozza meg a felmelegített szövetekben. A CryoTyteRF csökkenti a bőr kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

 

Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Kérjen időpontot vagy további információt!

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.

telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848

e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

Figyelmébe ajánljuk

Testanalízis - Próbálja ki!
Testanalízis - Próbálja ki!
Fogyni szeretne, de nem tudja mennyit kellene? Megállapítjuk pontosan mennyit érdemes fogynia! Végig nyomon követjük mennyit is fogyott, mennyivel csökkentette a meglévő zsírmennyiségét! Ne habozzon, keressen bennünket!
Részletek
Guna-Biolifting
Guna-Biolifting
Hogy természetesen szebb legyen! A természetes hatású, dinamizált hatóanyagú Guna-Biolifting finom változásokat előidéző esztétikai bőrgyógyászati megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt változásokat, sokkal természetesebb, fokozatos javulást hoz!
Részletek
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
A fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) nagy mennyiségű izzadtság termelődését jelenti, ami vagy az egész bőrfelületet érintheti, vagy csak a tenyérre, talpra, hónaljra vagy a lágyékra korlátozódik, anélkül, normál szabályozó mechanizmusok működnének
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS