..

Mikrodermabrázió

Bőre fiatalsága érdekében
Mikrodermabrázió
Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió, mint kezelési eljárás a bőr mechanikai, fizikai lecsiszolását, radírozását  jelenti. A mikrodermabráziós kezelés során a bőr felső hámrétegét, a felhámot mechanikai úton távolítjuk el. A mikrodermabráziós eljárás a gyakorlatban vákum-elv alapján működik. A bőrhöz érintve a mikrodermabráziós kezelőfejet,vákum keletkezik, mely hatására kristályszemecskék gyengéden, fájdalommentesenleradírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámréteget, melynek hatására megújul a bőr. Alapos orvosi kutatásokkal igazolták, hogy a mikrodermabrázió által előidézett ismétlődő intraepidermalis károsodás fokozatos javulást okoz a bőr állapotában, a fibroblast proliferáció stimulálása és a kollagén termelés serkentése révén. Rajan és munkatársai, Lee és munkacsoportja, valamint Song és kollégái számos olyan tanulmányt jelentettek meg neves bőrgyógyászati szaklapokban az elmúlt néhány évben, melyek a mikrodermabrázió mélyreható effektusát igazolta. / drderm /


Dermabrasion Professional

Kozmetikánkban a pattanásos bőr kezelésére és ránctalanító kezeléseink előkészítésére a DrDerm csúcskészülékét, a Dermabrasion Professional-t alkalmazzuk:

 

  • A mikrodermabrázió a kontrollált mechanikai peeling tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásait alkalmazza a bőr hibáinak megszüntetésére. A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy csőrendszeren keresztül visszajutnak a készülékbe, ahol egy gyűjtőtartályba kerülnek. A kezelés hatására a bőr apróbb hibái látható változásokon mennek keresztül: csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul.
  • A mikrodermabrázió a ráncok környékén levő megvastagodott bőrterületek lecsiszolásával és a ráncok mélyén levô szövetek stimulálásával csökkenti az esztétikai hibát jelentő redők mélységét és megszünteti a bőr felületének szintbeli eltéréseit. Dermabrasion készülékek SENSITIVE programja a felületes ráncok kezelését a bőr minimális megterhelése mellett képes biztosítani.
  • A beépített vacucontrol® elektronika mindig azonos szinten tartja a szívóerőt, így kivörösödéstől, bevérzéstől, vagy más maradandó elváltozástól nem kell tartanunk. A DEEP LINES program a mély ráncok intenzív csiszolására született: a bőrfiatalító hatás ennél a legtökéletesebb.
Szinergikus hatás – Lézer, ultrahang, mikrodermabrázió
  • A lézeres biostimuláció feltölti a fáradt, ráncosodó bőr sejtjeinek energiatartalékait, felkészítve az osztódó sejteket a mikrodermabrázió által lecsiszolt bőrfelszín mielőbbi pótlására. A lézer nagymértékben elősegíti a sérült felület mielőbbi gyógyulását, valamint a kezelés során jelentkező ödéma gyors csökkenését. A lézer hatására az öregedő bőr úgy reagál a bőrcsiszolás okozta felületi sérülésekre, mint a megújulásra képes fiatal bőr.
  • A lézeres kezelés hármas hatása a pattanásos bőr esetében összetett előnyökkel kecsegtet: a biostimuláció segíti a sebgyógyulást és a salakanyagok elszállítását, a fájdalomcsökkentő hatás mérsékli a szubjektív kellemetlenségeket, a gyulladáscsökkentő effektus pedig jótékonyan hat az akne során megjelenő gyulladt gócokra.
  • Az egyidejűleg alkalmazott ultrahang fokozza a kollagénrostok újjáépülését, ezáltal elősegíti a heg nélküli gyógyulást. Fellazítja a komedókat, így könnyebbé teszi az arctisztítást, valamint növelve a bőr penetrációs képességét, utat enged a kezelés során a bőrre felvitt hatóanyagoknak. Az ultrahang és a lézer szinergizmusa tehát eddig nem tapasztalt jótékony hatásokat eredményez, mely a pattanásos bőr látványos javulásában nyilvánul meg.
Gyémántfejes mikrodermabrázió

Gyémántfejes, vákuumos bőrradírozást, hámlasztást végzünk vele. A kezelés célja, hogy bőrfiatalítást, a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. A gyémántfej előnye, hogy szilárdsága miatt a kezelőfejről nem távoznak el apró szilánkok, mint a korábbi kristályporos kezelőgépeknél, így a kezelés kényelmes, kellemes. A mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de heti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bőrtípustól függően), kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas.

A Drakula terápia első, előkészítő fázisában előnyösebb a gyémántfejes mikrodermabráziós eljárást választani, ilyenkor ezt a készüléket alkalmazzuk.

 

Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Kérjen időpontot vagy további információt!

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.

telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848

e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

Figyelmébe ajánljuk

Ételintolerancia vizsgálat
Ételintolerancia vizsgálat
Rendszeresen visszatérő, sokféle kellemetlen panasz? Álmatlanság? Bőrproblémák: pattanások, viszkető vörös foltok, kiütések, depresszió, emésztési zavarok? Lehet hogy ételintoleranciája van? Jöjjön el ételintolerancia vizsgálatra!
Részletek
22 karátos arany - kaviár kezelés
22 karátos arany - kaviár kezelés
A 22 karátos arany-kaviár kezelés hidratálja, regenerálja és táplálja a bőrt, a kaviár magas vitamintartalommal bír így a kezelés hatékonysága már az első kezelés után szemmel látható. Kezelés során növeljük vendégeink életenergiáját.
Részletek
Thread lifting a Dermaart Klinikán
Thread lifting a Dermaart Klinikán
A THREAD LIFTING, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb generációs műtét nélküli módszer a megereszkedett bőr hatékony megemelésére és feszesítésére. A szemöldök, az orcák, a toka és a nyak laza bőrének megemelésére szolgál.
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS