..

Mikrodermabrázió

Bőre fiatalsága érdekében
Mikrodermabrázió
Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió, mint kezelési eljárás a bőr mechanikai, fizikai lecsiszolását, radírozását  jelenti. A mikrodermabráziós kezelés során a bőr felső hámrétegét, a felhámot mechanikai úton távolítjuk el. A mikrodermabráziós eljárás a gyakorlatban vákum-elv alapján működik. A bőrhöz érintve a mikrodermabráziós kezelőfejet,vákum keletkezik, mely hatására kristályszemecskék gyengéden, fájdalommentesenleradírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámréteget, melynek hatására megújul a bőr. Alapos orvosi kutatásokkal igazolták, hogy a mikrodermabrázió által előidézett ismétlődő intraepidermalis károsodás fokozatos javulást okoz a bőr állapotában, a fibroblast proliferáció stimulálása és a kollagén termelés serkentése révén. Rajan és munkatársai, Lee és munkacsoportja, valamint Song és kollégái számos olyan tanulmányt jelentettek meg neves bőrgyógyászati szaklapokban az elmúlt néhány évben, melyek a mikrodermabrázió mélyreható effektusát igazolta. / drderm /


Dermabrasion Professional

Kozmetikánkban a pattanásos bőr kezelésére és ránctalanító kezeléseink előkészítésére a DrDerm csúcskészülékét, a Dermabrasion Professional-t alkalmazzuk:

 

  • A mikrodermabrázió a kontrollált mechanikai peeling tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásait alkalmazza a bőr hibáinak megszüntetésére. A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy csőrendszeren keresztül visszajutnak a készülékbe, ahol egy gyűjtőtartályba kerülnek. A kezelés hatására a bőr apróbb hibái látható változásokon mennek keresztül: csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul.
  • A mikrodermabrázió a ráncok környékén levő megvastagodott bőrterületek lecsiszolásával és a ráncok mélyén levô szövetek stimulálásával csökkenti az esztétikai hibát jelentő redők mélységét és megszünteti a bőr felületének szintbeli eltéréseit. Dermabrasion készülékek SENSITIVE programja a felületes ráncok kezelését a bőr minimális megterhelése mellett képes biztosítani.
  • A beépített vacucontrol® elektronika mindig azonos szinten tartja a szívóerőt, így kivörösödéstől, bevérzéstől, vagy más maradandó elváltozástól nem kell tartanunk. A DEEP LINES program a mély ráncok intenzív csiszolására született: a bőrfiatalító hatás ennél a legtökéletesebb.
Szinergikus hatás – Lézer, ultrahang, mikrodermabrázió
  • A lézeres biostimuláció feltölti a fáradt, ráncosodó bőr sejtjeinek energiatartalékait, felkészítve az osztódó sejteket a mikrodermabrázió által lecsiszolt bőrfelszín mielőbbi pótlására. A lézer nagymértékben elősegíti a sérült felület mielőbbi gyógyulását, valamint a kezelés során jelentkező ödéma gyors csökkenését. A lézer hatására az öregedő bőr úgy reagál a bőrcsiszolás okozta felületi sérülésekre, mint a megújulásra képes fiatal bőr.
  • A lézeres kezelés hármas hatása a pattanásos bőr esetében összetett előnyökkel kecsegtet: a biostimuláció segíti a sebgyógyulást és a salakanyagok elszállítását, a fájdalomcsökkentő hatás mérsékli a szubjektív kellemetlenségeket, a gyulladáscsökkentő effektus pedig jótékonyan hat az akne során megjelenő gyulladt gócokra.
  • Az egyidejűleg alkalmazott ultrahang fokozza a kollagénrostok újjáépülését, ezáltal elősegíti a heg nélküli gyógyulást. Fellazítja a komedókat, így könnyebbé teszi az arctisztítást, valamint növelve a bőr penetrációs képességét, utat enged a kezelés során a bőrre felvitt hatóanyagoknak. Az ultrahang és a lézer szinergizmusa tehát eddig nem tapasztalt jótékony hatásokat eredményez, mely a pattanásos bőr látványos javulásában nyilvánul meg.
Gyémántfejes mikrodermabrázió

Gyémántfejes, vákuumos bőrradírozást, hámlasztást végzünk vele. A kezelés célja, hogy bőrfiatalítást, a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. A gyémántfej előnye, hogy szilárdsága miatt a kezelőfejről nem távoznak el apró szilánkok, mint a korábbi kristályporos kezelőgépeknél, így a kezelés kényelmes, kellemes. A mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de heti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bőrtípustól függően), kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas.

A Drakula terápia első, előkészítő fázisában előnyösebb a gyémántfejes mikrodermabráziós eljárást választani, ilyenkor ezt a készüléket alkalmazzuk.

 

Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Kérjen időpontot vagy további információt!

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.

telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848

e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

Figyelmébe ajánljuk

Bőr- és hajdiagnosztika
Bőr- és hajdiagnosztika
A DermaArt magánbőrgyógyászati és szépségklinika új bőrtípus és hajmeghatározó rendszert alkalmaz, a legpontosabb bőrtípus és hajdiagnosztika érdekében.
Részletek
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
A Drakula terápia forradalmian új módszer a bőr megfiatalítására, tartós fiatalon tartására. A kezeléssel a bőr öregedése jelentősen lassítható, a ráncok száma, mélysége, a bőr megereszkedése csökken. Kérje ajánlatunkat!
Részletek
Orvosi fogyókúra program
Orvosi fogyókúra program
Az elhízás az utóbbi 25 évben világszerte az egészséget fenyegető „járvánnyá” vált. Több tényező együttes hatása vezethet túlsúlyhoz. Orvosok segítségével és testösszetétel analízissel személyre szabott diétát állítunk össze!
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS