..

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés
Gyakori borotválás, fájdalmas gyantázás, begyulladt szőrtüszők, mégsem kielégítő eredmények?

Ha azt kívánja, bárcsak megszabadulhatna a nemkívánatos szőrszálaktól, vegye igénybe a legújabb technikai újdonságokat egyesítő Lumenis Lightsheer diódalézeres kezelésünket! Az eredmény bársonyosan sima bőr, méghozzá véglegesen!

Jelenleg a legmodernebb végleges szőrtelenítő eljárás a Lumenis Lightsheer lézerkezelés, amelynek lényege, hogy a diódalézer energiáját a pigmentált szőrszál a szőrtüszőbe vezeti, és elpusztítja. Az elpusztult szőrtüszőből már nem nő szőr.

Általában 6-8 alkalom szükséges a bőrfelület teljes szőrtelenségéhez, de már 3-4 kezelést követően jelentős változás észlelhető: kevesebb szőrszál nő, és lassabban.

A kezelést megelőzően mindenképp bőrgyógyászati vizsgálat és konzultáció szükséges annak eldöntésére, hogy a bőr alkalmas-e a szőrtelenítő kezelésre. Ha túl sötét a bőrszín, a bőr pigmentjei is jelentős mennyiségű fényenergiát nyelnek el, emiatt a bőr könnyebben megpirulhat. Világos vagy ősz szőrszál esetében a szőr csak kis mennyiségű energiát képes felvenni, így a kezelés hatékonysága csökkenhet.

 

Fontos tudni!:
  • A szőrszál akkor ideális a kezelés megkezdéséhez, ha néhány mm hosszúságú.
  • Kezelés előtt és után kerülendő a szoláriumozás!
  • Szinte bármely testfelület kezelhető. Nőknél leggyakoribb a hónalj, láb, bikinivonal, áll szőrtelenítése. Férfiak a hónalj, hát, mellkas kezelését kérik leggyakrabban. A szemöldök kis területe és a szem közelsége miatt ilyen módon nem kezelhető!
  • Terhesség időszakában nem végzünk lézeres szőrtelenítést!
  • A kezelések az új technológiával kevesebb ideig tartanak és jobban tolerálhatók. Minimális kellemetlenséggel kell csak számolni, a bőr az utókezelést követően hamar megnyugszik.
  • Kb 6 hetente elegendő a kezeléseket ismételni. 
  • Területtől és egyéni adottságoktól függően 6-8 kezeléssel érhető el a szőrtelenség.


Az általunk alkalmazott Lumenis Lightsheer diódalézer készüléket a legmagasabb hatékonysági osztályba sorolják: Gold Standard minősítéssel látták el. Technikai újításai mind azt a célt szolgálják, hogy a kezelések még hatékonyabbak legyenek, és kisebb fájdalomérzéssel járjanak. Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! Klinikánk minden hétköznap 9:00-19:00-ig van nyitva. Telefonon és e-mailben is bejelentkezhet. Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak, előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet. Ingyenes vizsgálatra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség.

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magán Klinika
4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.
telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848
e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

Figyelmébe ajánljuk

 Mezotherápiás kezelések
Mezotherápiás kezelések
A gyógyászat és az orvos-kozmetológia területén számos betegség és elváltozás kezelésére hatékonyan alkalmazható, elsősorban a bőrfelszínhez közeli struktúrák kezelésében. Keresse ajánlatunkat!
Részletek
Guna-Biolifting
Guna-Biolifting
Hogy természetesen szebb legyen! A természetes hatású, dinamizált hatóanyagú Guna-Biolifting finom változásokat előidéző esztétikai bőrgyógyászati megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt változásokat, sokkal természetesebb, fokozatos javulást hoz!
Részletek
Lézeres szőrtelenítés
Lézeres szőrtelenítés
Ha azt kívánja, bárcsak megszabadulhatna a nemkívánatos szőrszálaktól, vegye igénybe a legújabb technikai újdonságokat egyesítő Lumenis Lightsheer diódalézeres kezelésünket! Az eredmény bársonyosan sima bőr, méghozzá véglegesen!
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS