..

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés
Gyakori borotválás, fájdalmas gyantázás, begyulladt szőrtüszők, mégsem kielégítő eredmények?

Ha azt kívánja, bárcsak megszabadulhatna a nemkívánatos szőrszálaktól, vegye igénybe a legújabb technikai újdonságokat egyesítő Lumenis Lightsheer diódalézeres kezelésünket! Az eredmény bársonyosan sima bőr, méghozzá véglegesen!

Jelenleg a legmodernebb végleges szőrtelenítő eljárás a Lumenis Lightsheer lézerkezelés, amelynek lényege, hogy a diódalézer energiáját a pigmentált szőrszál a szőrtüszőbe vezeti, és elpusztítja. Az elpusztult szőrtüszőből már nem nő szőr.

Általában 6-8 alkalom szükséges a bőrfelület teljes szőrtelenségéhez, de már 3-4 kezelést követően jelentős változás észlelhető: kevesebb szőrszál nő, és lassabban.

A kezelést megelőzően mindenképp bőrgyógyászati vizsgálat és konzultáció szükséges annak eldöntésére, hogy a bőr alkalmas-e a szőrtelenítő kezelésre. Ha túl sötét a bőrszín, a bőr pigmentjei is jelentős mennyiségű fényenergiát nyelnek el, emiatt a bőr könnyebben megpirulhat. Világos vagy ősz szőrszál esetében a szőr csak kis mennyiségű energiát képes felvenni, így a kezelés hatékonysága csökkenhet.

 

Fontos tudni!:
  • A szőrszál akkor ideális a kezelés megkezdéséhez, ha néhány mm hosszúságú.
  • Kezelés előtt és után kerülendő a szoláriumozás!
  • Szinte bármely testfelület kezelhető. Nőknél leggyakoribb a hónalj, láb, bikinivonal, áll szőrtelenítése. Férfiak a hónalj, hát, mellkas kezelését kérik leggyakrabban. A szemöldök kis területe és a szem közelsége miatt ilyen módon nem kezelhető!
  • Terhesség időszakában nem végzünk lézeres szőrtelenítést!
  • A kezelések az új technológiával kevesebb ideig tartanak és jobban tolerálhatók. Minimális kellemetlenséggel kell csak számolni, a bőr az utókezelést követően hamar megnyugszik.
  • Kb 6 hetente elegendő a kezeléseket ismételni. 
  • Területtől és egyéni adottságoktól függően 6-8 kezeléssel érhető el a szőrtelenség.


Az általunk alkalmazott Lumenis Lightsheer diódalézer készüléket a legmagasabb hatékonysági osztályba sorolják: Gold Standard minősítéssel látták el. Technikai újításai mind azt a célt szolgálják, hogy a kezelések még hatékonyabbak legyenek, és kisebb fájdalomérzéssel járjanak. Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! Klinikánk minden hétköznap 9:00-19:00-ig van nyitva. Telefonon és e-mailben is bejelentkezhet. Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak, előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet. Ingyenes vizsgálatra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség.

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magán Klinika
4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.
telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848
e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

Figyelmébe ajánljuk

Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
A Drakula terápia forradalmian új módszer a bőr megfiatalítására, tartós fiatalon tartására. A kezeléssel a bőr öregedése jelentősen lassítható, a ráncok száma, mélysége, a bőr megereszkedése csökken. Kérje ajánlatunkat!
Részletek
Orvosi fogyókúra program
Orvosi fogyókúra program
Az elhízás az utóbbi 25 évben világszerte az egészséget fenyegető „járvánnyá” vált. Több tényező együttes hatása vezethet túlsúlyhoz. Orvosok segítségével és testösszetétel analízissel személyre szabott diétát állítunk össze!
Részletek
Arcszobrászat szike nélkül
Arcszobrászat szike nélkül
A korral a bőrt feszesen tartó, azt kitöltő kollagén hálózat folyamatosan csökken. Az arcon a korral megjelenő mély, karakteres ráncok jól kezelhetők, alápárnázhatók injekciós feltöltő anyagok alkalmazásával. Éveket fiatalíthat megjelenésén!
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS