..

Visszerek kombinált kezelése

A visszérkezelés lehetőségeiről
Visszerek kombinált kezelése
Viszeresség:

A visszeresség rendkívül gyakori, hazánkban minden második felnőttnek van valamilyen fokú visszértágulata. Legenyhébb formája az elsősorban nők nagy hányadát érintő seprűvénák megjelenése.

Fájdalommal általában nem jár, viszont komoly esztétikai panaszt okozhat. A nők combján, lábszárán vörösen vagy kékesen áttűnő hálózatos, kis átmérőjű erek megjelenése öröklött hajlamon alapul, hormonális és életmódbeli változások fokozhatják az előfordulást. Sokaknál terhesség idején szaporodnak meg a tünetek. Tekintve, hogy esztétikai szempontból rendkívül zavaróak lehetnek a jól látható vénatágulatok, ezzel befolyásolva az öltözködést, a nyári programok megválasztását, sokan érdeklődnek az eltüntethetőség lehetőségeiről.

 

Scleroterápia:

A legkorszerűbb scleroterápia során az esztétikai szakorvos az 1-4 mm átmérőjű kis visszerekbe olyan anyagot ad be injekciós kezelés formájában, mely az érfal összetapadását eredményezi. Az erek elhelyezkedése és kiterjedése szabja meg, hogy egy alkalommal mekkora terület kezelhető, illetve hány kezelésre van szükség. A legvékonyabb, felületes kis erek hálózatát megfelelően kiválasztott lézerkezeléssel célszerű eltüntetni.

 

Kombinált kezelések:

Az injekciós és lézeres kezelések kombinációja teljesebb körű, ideálisabb terápiás lehetőséget jelent az orvos számára, esztétikailag szebb eredményt hoz a páciensnek. A kezelés eredményességét fokozza a beteg együttműködése, az injekciós kezelést követően az erek tágasságától függően 3-14 napig rugalmas pólyát vagy kompressziós harisnyát jó viselni. A terápiás ciklust az őszi-téli időszakra érdemes tervezni, mert napfény nem érheti a frissen kezelt területet. Akinek erős a hajlama visszerességre (szülők, nagyszülők lábát megtekintve következtethetünk erre) valószínűleg évek alatt új tünetek megjelenését észleli majd. Ilyenkor nem a kezelt erek jelennek meg újra, hanem újak, amelyek egyébként is létrejöttek volna. Mégis, az ápolt megjelenés része az, hogy a kozmetikailag zavaró, aktuálisan meglévő elváltozásokat biztonságos kezelésekkel igyekszünk eltüntetni, ezzel is felvéve a harcot az idő múlásával.

 

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! Klinikánk minden hétköznap 9:00-19:00-ig van nyitva. Telefonon és e-mailben is bejelentkezhet.

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.

telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848

e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

 

Figyelmébe ajánljuk

G-Pont feltöltés a Derma-Art Klinikán
G-Pont feltöltés a Derma-Art Klinikán
Az eljárás megnövelheti a szexuális élményt, kellemesebbé teheti az intim pillanatokat. Egy kísérleti tanulmány megállapította, hogy az alanyok 87 százaléka számolt be fokozott szexuális kielégülésről a G-pont feltöltés után
Részletek
Mikrodermabrázió
Mikrodermabrázió
A mikrodermabrázió, mint kezelési eljárás a bőr mechanikai, fizikai lecsiszolását, radírozását jelenti. A mikrodermabráziós kezelés során a bőr felső hámrétegét, a felhámot mechanikai úton távolítjuk el, melynek hatására megújul a bőr.
Részletek
Számítógépes anyajegyszűrés
Számítógépes anyajegyszűrés
Klinikánkon vállaljuk az anyajegy és bőrrák szűrést, digitális dermatoszkópiás rendszerrel. Akinek bármelyik anyajegye megváltozik, vagy bőrén új pigmentált növedék jelenik meg, akkor gondolni kell melanomára és ki kell zárni ennek a lehetőségét.
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS