..

Bőr és hajdiagnosztika Aramo - TS rendszerrel

Modern bőr és hajdiagnosztikai eszközökkel.
Bőr és hajdiagnosztika Aramo - TS rendszerrel

A DermaArt magánmőrgyógyászati és szépségklinika új bőrtípus és hajmeghatározó rendszert alkalmaz, a legpontosabb bőrtípus és hajdiagnosztika érdekében. Érdemes tudnia, hogy milyen bőrtípusba tartozik, hiszen így tudjuk kiválasztani önnek a legmegfelelőbb terápiát és ápoló készítményeket. Keresse a lehetőséget, kérje a bőrtípus meghatározást, és a hajmeghatározást.

 

 Aramo-TS integrált bőr és hajdiagnosztikai rendszer.

Az AramoTS bőr és hajdiagnosztikai rendszer egy integrált bőr és hajdiagnosztizáló és analizáló program, mely segítségével a bőrtípusok meghatározására, haj és fejbőr-elváltozások megállapítására nyílik lehetőség.

Olyan esetekben például, amikor nem tudjuk eldönteni, milyen típusú a fejbőr, mennyire korfüggő a hajhullás és hogyan tudunk változtatni az állapotán, a műszeres hajvizsgálat segítséget jelenthet. Hajhullásos panaszok,a zsíros, korpás fejbőr okainak feltárásához elengedhetetlen ez a diagnosztikai eszköz az Aramo-TS integrált diagnosztikai rendszer, mely több különböző felbontású mikrokamerából áll. Összeköttetésben egy számítógéppel, mely a diagnosztikus programot tartalmazza. Ez a HAIRXP-PRO diagnosztikai program.

 

Gyors és pontos diagnosztizálás

10-15 perc alatt komplett bőrdiagnosztika lehetséges, vizsgáljuk a bőr zsírosságát aT és U zónákban, a bőr nedvességtartalmát, feszességét, simaságát, a ráncok mélységét, a pórusok méretét, a bőrérzékenységét, és a ráncok mennyiségét. 10‐15perc alatt teljes bőrdiagnosztika állítható fel, egyszerűen,fájdalommentesen. Ugyan ennyire egyszerüen vizsgálható a hajas fejbőr, és a haj. Itt is 20-25 perces fájdalommentes vizsgálatot végzünk, és állítjuk fel a diagnózist.

 

Gyors és egyszerűen kezelhető számítógépes bőr és hajanalízis

Automatikus, a számítógépes program által vezérelt bőrdiagnosztikára és hajmeghatározásra nyílik lehetőség. Egyszerű és látványos diagramokat készít a program, melyek segítenek az ön bőrének és hajának legmegfelelőbb terápia kiválasztásában, a megfelelő kezelés meghatározásában. Folyamatos adatbázisban elmentett adatok segítségével pedig a terápia sikeresen nyomon követhető.

 

Nagyfelbontású SONY 410K SUPERHAD CCD kamera rendszer.

Az Aramo-TS integrált diagnosztikai rendszert a következő kamerákkal szerelték fel, a diagnosztizáláshoz: 1x, 10x, 60x nagyítású lencsékkel a bőrdiagnosztikához. 1x, 60x, 200x, 1000x nagyítású lencsékkel a hajdiagnosztikához. Tehát 1000X-es nagyítás, mely biztosítja a legmegfelelőbb felvételek készítését!

 

 
Keresse a lehetőséget, kérje a bőrtípus meghatározást, és a hajmeghatározást.

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! Klinikánk minden hétköznap 9:00-19:00-ig van nyitva. Telefonon és e-mailben is bejelentkezhet.

 

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.

telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848

e-mail: office@dermaart.hu

 

Az épület az Ószőlő utca irányából is megközelíthető, ahol ingyenes, zárt parkoló várja a vendégeket.

Figyelmébe ajánljuk

22 karátos arany - kaviár kezelés
22 karátos arany - kaviár kezelés
A 22 karátos arany-kaviár kezelés hidratálja, regenerálja és táplálja a bőrt, a kaviár magas vitamintartalommal bír így a kezelés hatékonysága már az első kezelés után szemmel látható. Kezelés során növeljük vendégeink életenergiáját.
Részletek
Belső szemzug feltöltése.
Belső szemzug feltöltése.
Mély árkok, sötét karikák a szem alatt? Műtét nélküli megoldással eltüntethetők! A belső szemzug feltöltése a ráncfeltöltéshez hasonló eljárással történik, de kissé eltérő beadási technikát alkalmazunk, és speciális töltőanyagot.
Részletek
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
A fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) nagy mennyiségű izzadtság termelődését jelenti, ami vagy az egész bőrfelületet érintheti, vagy csak a tenyérre, talpra, hónaljra vagy a lágyékra korlátozódik, anélkül, normál szabályozó mechanizmusok működnének
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS