..

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika

CÉGADATOK - ELÉRHETŐSÉGEK:
Cégnév DERMA-ART KFT
  DERMA-ART Szolgáltató és Kereskedelmi
Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely 1063 Budapest, Szinyei Merse Pál, u.21. I/5.
Fióktelep / Levelezés: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 60.
Cégalapítás 2008. január.03.
   
Telefon - Nyíregyháza +36 (42) 506-091
Fax - Nyíregyháza +36 (42) 506-066
Mobil: +36 (30) 5540848
Központi e-mail cím office@dermaart.hu
Weboldal DERMAART.HU
Adószám 14168318-2-42
EU Adószám HU14168318
Cégjegyzékszám Cg.01-09-963393
Kamarai azonosító BU14168318
Adatvédelmi nyilvántartás NAIH-52379/2012
KSH Statisztikai számjel 14168318-8622-113-01
Web-tárhely szolgáltató WEBINFORM KFT
   
Dr Beleznay Gyöngyike  
Orvosi Diploma száma: 30-11/1994 OTE sz.
Bőrgyógyász szakvizsga: 1092/2007.
Weboldal DRBELEZNAY.HU

 

 
DERMA-ART® Registered Trade Mark™

A Derma-Art Kft kiemelt célja, hogy emberközeli legyen. Mind a kiszolgálásban, mind a kommunikációnkban első partnereink elégedettsége. Az adatvédelem szemszögéből is igyekszünk a maximális biztonságot nyújtani pácienseink részére. Kérjük olvassa el ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, és ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, a jelenlegi magyar, és Európai Uniós GDPR jogszabályoknak megfelelően. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-52379/2012 - www.dermaart.hu

 

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! Klinikánk minden hétköznap 9:00-19:00-ig van nyitva. Telefonon és e-mailben is bejelentkezhet. Sürgős esetben lehetőség szerint igyekszünk megoldani, hogy azonnal fogadhassuk Önt, érdeklődjön bátran elérhetőségeinken! Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak. Előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet.

 

Tájékoztatjuk, hogy a vizsgálatok és kezelések díját, azok megtörténte után, a helyszínen ki kell egyenlíteni, készpénzben, vagy bank-, ill. egészségpénztári kártya használatával. Hitelnyújtással klinikánk nem kíván foglalkozni. Ingyenes vizsgálatra és orvosi ellátásra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség, érvényes TAJ-kártya birtoklása esetén.
A DERMA-ART KLINIKA MŰKÖDÉSE:

Nyitva tartás: hétköznapokon 9:00-19:00.

Időpont egyeztetés telefonon (42-506 091, 30-554 0848) hétköznapokon 9:00-19:00. Ha nem tudjuk felvenni a telefont, visszahívjuk Önt! Email üzenetet (office@dermaart.hu) bármikor küldhet, válaszolni munkaidőben fogunk. Facebookon nem tudunk érdemben kommunikálni.

 

Munkatársaink az alábbi szabályokat szem előtt tartva végzik munkájukat:

- Kellemes, nyugodt környezetben fogadjuk kedves vendégeinket.
- Professzionális, prémium minőségű anyagokkal és gépekkel dolgozunk.
- Személyre szabott kezeléseket, kezelési kúrákat biztosítunk, és igyekszünk messzemenően figyelembe venni az Ön egyéni igényeit.
- A kezeléseket nem zavarjuk magán telefonbeszélgetéssel.
- Rendszeresen, professzionális szakmai továbbképzéseken veszünk részt.

 

A hosszútávú, kellemes együttműködés érdekében tisztelettel kérjük kedves Vendégeinktől:

- Érkezzen időben, figyelembe véve, hogy az egyeztetett időpont a kezelés megkezdésének időpontja.
- Kérjük, legalább 24 órával korábban jelezze, ha a megbeszélt vizsgálati vagy kezelési időpontra nem tud eljönni, vagy módosítani szeretné azt. Hétfői időpont módosítása legkésőbb pénteken kell, hogy történjen!
- Ha egy éven belül Ön kétszer nem jelenik meg lefoglalt időpontjában, úgy, hogy nem értesít minket, további időpontot nem áll módunkban biztosítani.

A lefoglalt, de fel nem használt idő számunkra és más, érdeklődő páciens számára is elveszett. Kérjük, tartsa tiszteletben, hogy munkaidőben Önért szeretnénk dolgozni!

- Kérjük, ne alkudjon az árakból. Számos alkalommal hirdetünk akciókat, illetve törzsvendégeinknek, több kezelés igénylése esetén jelentős árengedményt adunk. Hadd ajánljuk fel mi, de Ön ne sértsen meg azzal, hogy követeli.

- Megvásárolt és felbontott termékeket nem vagyunk kötelesek visszavenni.

- A rendelőkben történő munkafolyamatok megfigyelésére nincs lehetőség. Betegjogi és higiéniai okok sora indokolja ezt. Természetesen kiskorú gyermekével egy szülő benn tartózkodhat a kezelőben.

- Az ügyvezető igazgató előzetes engedélye nélkül a Klinika egész területén tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

- Állatokat, kérjük, ne hozzon be a Klinikára!

A fenti szabályzat a kölcsönös, kellemes és hosszú távú együttműködést szolgálja, és az elmúlt 10 év tapasztalatain alapul. A változtatás jogát fenntartjuk.

Ne feledje: „Szenvedélyünk a szépség!”

 

Dr. Beleznay Gyöngyike

Ügyvezető Igazgató - Tulajdonos, a klinika alapítója

Az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia tagja

Bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Lézerterapeuta magánorvos

e-mail: drbeleznay@dermaart.hu

Web: www.drbeleznay.hu 

 

 

 

Dr Nagy Zoltán

Tulajdonos

Pezomed Kft, Psorioderm Laboratories Kft,

Eventus Pharma Kft, Derma-Art Kft

e-mail: zoltan.nagy@dermaart.hu

e-mail: zoltan.nagy@pezomed.com  

 

 

 

 

 Kövessen a közösségi oldalainkon:

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save
Nagyobb térképre váltás

Kérjen időpontot vagy további információt!

Az ön személyes beleegyezésével, (írásos beleegyezése után) a személyes adatait a Derma-Art Kft kötelezettségei teljesítése érdekében kezeli. Csak olyan személyes adatot kezelünk, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas.  Mielőtt kitölti az adatait, kérjük olvassa el ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, és ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT. Klinikánk a következő NYILVÁNTARTÁSI ADATLAPOT kéri kitölteni. Ezt személyesen is megteheti a bejelentkezéskor, vagy előre is, kitöltve elhozhatja hozzánk. A bejelentkezéssel kapcsolatban, kollégánk hamarosan válaszol, vagy visszahívja. Rövid időn belül választ kap! (Kérjük minden mezőbe írja bele a kért információt!) Személyes adatainak megadásával, és az ellenörző kód beírásával, ön jóváhagyást ad a Derma-Art Kft részére a személyes adatainak kezeléséhez. Tájékoztatjuk, hogy kiskorúak adatait, csak szülői írásos beleegyezés után kezeljük.


Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS