..

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika

CÉGADATOK - ELÉRHETŐSÉGEK:
Cégnév DERMA-ART KFT
  DERMA-ART Szolgáltató és Kereskedelmi
Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely 1063 Budapest, Szinyei Merse Pál, u.21. I/5.
Fióktelep / Levelezés: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 60.
Cégalapítás 2008. január.03.
   
Telefon - Nyíregyháza +36 (42) 506-091
Fax - Nyíregyháza +36 (42) 506-066
Mobil: +36 (30) 5540848
Központi e-mail cím office@dermaart.hu
Weboldal DERMAART.HU
Adószám 14168318-2-42
EU Adószám HU14168318
Cégjegyzékszám Cg.01-09-963393
Kamarai azonosító BU14168318
Adatvédelmi nyilvántartás NAIH-52379/2012
KSH Statisztikai számjel 14168318-8622-113-01
Web-tárhely szolgáltató WEBINFORM KFT
   
Dr Beleznay Gyöngyike  
Orvosi Diploma száma: 30-11/1994 OTE sz.
Bőrgyógyász szakvizsga: 1092/2007.
Weboldal DRBELEZNAY.HU

 

 
DERMA-ART® Registered Trade Mark™

A Derma-Art Kft kiemelt célja, hogy emberközeli legyen. Mind a kiszolgálásban, mind a kommunikációnkban első partnereink elégedettsége. Az adatvédelem szemszögéből is igyekszünk a maximális biztonságot nyújtani pácienseink részére. Kérjük olvassa el ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, és ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, a jelenlegi magyar, és Európai Uniós GDPR jogszabályoknak megfelelően. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-52379/2012 - www.dermaart.hu

 

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! Klinikánk minden hétköznap 9:00-18:00-ig van nyitva, azonban igény szerint reggel korábban és este későbbi időpontokban, vagy szombaton is szívesen fogadjuk Önt, ha másképp nem tudja megoldani. Telefonon és e-mailben is bejelentkezhet, és igyekszünk extra időponttal is rendelkezésre állni. Sürgős esetben lehetőség szerint megoldjuk, hogy azonnal fogadhassuk Önt. Kérjen időpontot vagy további információt elérhetőségeinken! Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak, pl. extra sürgősségi vagy késő esti felárat számolhatunk fel a munkadíjakra. Számos alkalommal azonban árengedményt is adunk, pl. gyermekek vizsgálata esetén, vagy ha több féle vizsgálatot, kezelést egyszerre végeztet. Előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet. Tájékoztatjuk, hogy a vizsgálatok és kezelések díját, azok megtörténte után, a helyszínen ki kell egyenlíteni, készpénzben, vagy bank-, ill. egészségpénztári kártya használatával. Hitelnyújtással klinikánk nem kíván foglalkozni.

Ingyenes vizsgálatra és orvosi ellátásra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség, érvényes TAJ-kártya birtoklása esetén. 

 

Dr. Beleznay Gyöngyike

Ügyvezető Igazgató - Tulajdonos, a klinika alapítója

Az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia tagja

Bőr és nemibeteg gyógyász, kozmetológus szakorvos

Lézerterapeuta magánorvos

e-mail: drbeleznay@dermaart.hu

Web: www.drbeleznay.hu 

 

 

 

Dr Nagy Zoltán

Tulajdonos

Pezomed Kft, Psorioderm Laboratories Kft,

Eventus Pharma Kft, Derma-Art Kft

e-mail: zoltan.nagy@dermaart.hu

e-mail: zoltan.nagy@pezomed.com  

 

 

 

 

 Kövessen a közösségi oldalainkon:

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save
Nagyobb térképre váltás

Kérjen időpontot vagy további információt!

Az ön személyes beleegyezésével, (írásos beleegyezése után) a személyes adatait a Derma-Art Kft kötelezettségei teljesítése érdekében kezeli. Csak olyan személyes adatot kezelünk, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas.  Mielőtt kitölti az adatait, kérjük olvassa el ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, és ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT. Klinikánk a következő NYILVÁNTARTÁSI ADATLAPOT kéri kitölteni. Ezt személyesen is megteheti a bejelentkezéskor, vagy előre is, kitöltve elhozhatja hozzánk. A bejelentkezéssel kapcsolatban, kollégánk hamarosan válaszol, vagy visszahívja. Rövid időn belül választ kap! (Kérjük minden mezőbe írja bele a kért információt!) Személyes adatainak megadásával, és az ellenörző kód beírásával, ön jóváhagyást ad a Derma-Art Kft részére a személyes adatainak kezeléséhez. Tájékoztatjuk, hogy kiskorúak adatait, csak szülői írásos beleegyezés után kezeljük.


Egészségpénztárak

Egészségpénztárak
Cégünk egészségpénztári szolgáltató.
Partnereink

Dermaart BlogRSS