..

Zsírbontás Aqualyx zsírbontó injekciókkal

Zsírbontás Aqualyx zsírbontó injekciókkal ÚJDONSÁG! Új eljárás a Derma-Art Klinikán: Műtét nélküli megoldás! Zsírbontás Aqualyx zsírbontó injekciókkal. Jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit. Jöjjön el hozzánk, jelentkezzen be az új kezelésre.

 

 
Mi is az Aqualyx?

Az Aqualyx olyan mikro-zselatinos oldat, mely fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesavszármazék természetesen is előfordul a szervezetben. A dezoxikólsav lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki.

 

Az Aqualyx a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja, általános elhízás esetén nem ideális választás. Hatásos az olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni a zsírtól. Jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit. Férfiaknál a pseudo-gynecomastia, a mell elzsírosodása esetén is ajánlott. Szép eredménnyel utókezelhető a zsírleszívás után maradt egyenetlenség!

 

Hogyan történik a kezelés?

Az Aqualix hatóanyagot speciális módszerrel beadott injekciók segítségével juttatjuk be közvetlenül a zsírszövetbe, innen az elnevezés: intralipoterápia.  Vékony, flexibilis tűvel  dolgozunk, így érjük el, hogy szemben a mezoterápiás technikákkal, mindössze néhány tűszúrással (2-4 tűszúrás területenként), a zsírszövetben módszeresen haladva bejuttathassuk az Aqualix-et a kezelt területre. A kezelés időtartama 20-30 perc, a kezelt terület nagyságától függően. Mivel az injekciók hozzáadott lidocaint tartalmaznak, az injekciózás minimális kellemetlenséggel jár.

 

A kezelési kúrát orvosi vizsgálat előzi meg, ahol Ön megismerheti az eljárást, illetve kezelőorvosa felméri, hogy megfelelő-e Önnek ez a terápia. A kezelés mellékhatásalehet az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, a kezelt terület fájdalmassága, kipirosodás (2 óra-2 nap), ritkán csomósodás. Az esetleges véraláfutásokat Arnica krémmel javasolt kezelni.  Különösen a toka és az alhasi terület kezelésekor léphet fel elnehezedő érzet, ezt szorító ruhák viselésével csökkenthetjük.

 

A kezelések ideális ütemben 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3.-4. kezelés után lesz szembeötlő. Jellemzően 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Tapasztalatok szerint azonban kis zsírfelesleg eltüntetésére ( pl. toka) akár 1-2 kezelés is elégséges lehet. A hosszú évekig tartó nagyszámú klinikai vizsgálat során szövettannal is igazolták, hogy a kezelés a zsírsejtek lebontásával csökkenti azok számát, így csökkentve a kezelt terület térfogatát. A lipolízis bomlástermékei a szervezetből természetes úton kiürülnek.

 

A kezelés eredménye tartós, mivel valódi zsírbontás!

Aqualyx zsírbontó kezelés után 5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, 3 napig kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást. Javasolt a megnövelt vízfogyasztás a kezelési kúra során, a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatására, illetve kiegészítő kezelésként az orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására. Az injekciózást követően 12 óráig ne használjon semmilyen kozmetikumot a kezelt területen. Ne menjen szaunába,szoláriumba. Ha fájdalomcsillapítást érez szükségesnek kezelés után, akkor paracetamol tartalmú készítményt alkalmazzon. Kezelés előtt és a kúra során ne szedjen vérhígító hatású készítményeket, pl. aszpirint.

 

Ellenjavallatok:

Lipodisztrófia, várandósság, szoptatás, 21 év alatti és 60 év fölötti életkor esetén nem végzünk zsírbontó kezelést. Az injekcióhoz lidocaint keverünk, így ha Ön allergiás lidocainra, kérjük, hogy szíveskedjék erről orvosát tájékoztatni!

 

FIGYELEM!

A zsírbontó kezelés hámon áthatoló, injekciós vagy kanültechnikát igényel, kizárólag orvos végezheti! Az Aqualyx injekciókat mindezek fölött csak speciálisan képzett, az eljárásban jártas orvos adhatja be a pácienseknek. Az Aqualyx a világon az egyetlen olyan, közvetlenül a zsírszövetbe injektálható hatóanyag, mely orvosi CE engedéllyel rendelkezik. 

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

Figyelmébe ajánljuk

Botox kezelés a Dermaart Klinikán
Botox kezelés a Dermaart Klinikán
Az évek múlásával a homlokon, a szemöldökök között, a szemkörnyéken egyre mélyülő ráncok alakulhatnak ki. A botox injekció a beadás helyén csökkenti a mimikai izmok összehúzódását. Így a ráncok kialakulását.
Részletek
Számítógépes anyajegyszűrés
Számítógépes anyajegyszűrés
Klinikánkon vállaljuk az anyajegy és bőrrák szűrést, digitális dermatoszkópiás rendszerrel. Akinek bármelyik anyajegye megváltozik, vagy bőrén új pigmentált növedék jelenik meg, akkor gondolni kell melanomára és ki kell zárni ennek a lehetőségét.
Részletek
ScarLet RF kezelések
ScarLet RF kezelések
A mikrotűs radiofrekvenciás kezelés a bőr feszességét, tömörségét fokozza az arc, nyak, dekoltázs, és a kézfej bőrén, de akár a test egyéb területein is (has), hiszen kollagén és elasztin képzést provokál. Ön feszesebb bőrrel nézhet tükörbe!
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS