..

Zsírbontás Aqualyx zsírbontó injekciókkal

Zsírbontás Aqualyx zsírbontó injekciókkal ÚJDONSÁG! Új eljárás a Derma-Art Klinikán: Műtét nélküli megoldás! Zsírbontás Aqualyx zsírbontó injekciókkal. Jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit. Jöjjön el hozzánk, jelentkezzen be az új kezelésre.

 

 
Mi is az Aqualyx?

Az Aqualyx olyan mikro-zselatinos oldat, mely fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesavszármazék természetesen is előfordul a szervezetben. A dezoxikólsav lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki.

 

Az Aqualyx a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja, általános elhízás esetén nem ideális választás. Hatásos az olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni a zsírtól. Jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit. Férfiaknál a pseudo-gynecomastia, a mell elzsírosodása esetén is ajánlott. Szép eredménnyel utókezelhető a zsírleszívás után maradt egyenetlenség!

 

Hogyan történik a kezelés?

Az Aqualix hatóanyagot speciális módszerrel beadott injekciók segítségével juttatjuk be közvetlenül a zsírszövetbe, innen az elnevezés: intralipoterápia.  Vékony, flexibilis tűvel  dolgozunk, így érjük el, hogy szemben a mezoterápiás technikákkal, mindössze néhány tűszúrással (2-4 tűszúrás területenként), a zsírszövetben módszeresen haladva bejuttathassuk az Aqualix-et a kezelt területre. A kezelés időtartama 20-30 perc, a kezelt terület nagyságától függően. Mivel az injekciók hozzáadott lidocaint tartalmaznak, az injekciózás minimális kellemetlenséggel jár.

 

A kezelési kúrát orvosi vizsgálat előzi meg, ahol Ön megismerheti az eljárást, illetve kezelőorvosa felméri, hogy megfelelő-e Önnek ez a terápia. A kezelés mellékhatásalehet az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, a kezelt terület fájdalmassága, kipirosodás (2 óra-2 nap), ritkán csomósodás. Az esetleges véraláfutásokat Arnica krémmel javasolt kezelni.  Különösen a toka és az alhasi terület kezelésekor léphet fel elnehezedő érzet, ezt szorító ruhák viselésével csökkenthetjük.

 

A kezelések ideális ütemben 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3.-4. kezelés után lesz szembeötlő. Jellemzően 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Tapasztalatok szerint azonban kis zsírfelesleg eltüntetésére ( pl. toka) akár 1-2 kezelés is elégséges lehet. A hosszú évekig tartó nagyszámú klinikai vizsgálat során szövettannal is igazolták, hogy a kezelés a zsírsejtek lebontásával csökkenti azok számát, így csökkentve a kezelt terület térfogatát. A lipolízis bomlástermékei a szervezetből természetes úton kiürülnek.

 

A kezelés eredménye tartós, mivel valódi zsírbontás!

Aqualyx zsírbontó kezelés után 5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, 3 napig kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást. Javasolt a megnövelt vízfogyasztás a kezelési kúra során, a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatására, illetve kiegészítő kezelésként az orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására. Az injekciózást követően 12 óráig ne használjon semmilyen kozmetikumot a kezelt területen. Ne menjen szaunába,szoláriumba. Ha fájdalomcsillapítást érez szükségesnek kezelés után, akkor paracetamol tartalmú készítményt alkalmazzon. Kezelés előtt és a kúra során ne szedjen vérhígító hatású készítményeket, pl. aszpirint.

 

Ellenjavallatok:

Lipodisztrófia, várandósság, szoptatás, 21 év alatti és 60 év fölötti életkor esetén nem végzünk zsírbontó kezelést. Az injekcióhoz lidocaint keverünk, így ha Ön allergiás lidocainra, kérjük, hogy szíveskedjék erről orvosát tájékoztatni!

 

FIGYELEM!

A zsírbontó kezelés hámon áthatoló, injekciós vagy kanültechnikát igényel, kizárólag orvos végezheti! Az Aqualyx injekciókat mindezek fölött csak speciálisan képzett, az eljárásban jártas orvos adhatja be a pácienseknek. Az Aqualyx a világon az egyetlen olyan, közvetlenül a zsírszövetbe injektálható hatóanyag, mely orvosi CE engedéllyel rendelkezik. 

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

Figyelmébe ajánljuk

Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
A Drakula terápia forradalmian új módszer a bőr megfiatalítására, tartós fiatalon tartására. A kezeléssel a bőr öregedése jelentősen lassítható, a ráncok száma, mélysége, a bőr megereszkedése csökken. Kérje ajánlatunkat!
Részletek
G-Pont feltöltés a Derma-Art Klinikán
G-Pont feltöltés a Derma-Art Klinikán
Az eljárás megnövelheti a szexuális élményt, kellemesebbé teheti az intim pillanatokat. Egy kísérleti tanulmány megállapította, hogy az alanyok 87 százaléka számolt be fokozott szexuális kielégülésről a G-pont feltöltés után
Részletek
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
A fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) nagy mennyiségű izzadtság termelődését jelenti, ami vagy az egész bőrfelületet érintheti, vagy csak a tenyérre, talpra, hónaljra vagy a lágyékra korlátozódik, anélkül, normál szabályozó mechanizmusok működnének
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
Kozmetikumok

Kozmetikumok

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS