..

Sajtóközlemény: Teledermatoszkópiai szolgáltatás kifejlesztése

Sajtóközlemény: Teledermatoszkópiai szolgáltatás kifejlesztése „Teledermatoszkópiai szolgáltatás kifejlesztése a Derma-Art Kft-nél” című projektet valósítottunk meg 2021. január 1- 2021. december 31. időszakban. A támogatás összege: 19 796 672 Ft.

 

A projekt tartalmának bemutatása: Cégünknél új szolgáltatásként került bevezetésre a személyes találkozó nélküli diagnosztika. Projektünk célkitűzése a teledermatoszkópia legjobb gyakorlatának kialakítása. A projekt keretén belül beszerzésre került a távszűrés végzéséhez szükséges Moleanalyzer Anyajegyelemző Mesterséges Intelligencia nevű program, valamint kialakításra került a kutatáshoz szükséges fizikai adatszoba. A projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-0007


Projekt címe: „Teledermatoszkópiai szolgáltatás kifejlesztése a Derma-Art Kft-nél”
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.
A projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00077
Támogatás összege: 19 796 672 Ft
A projekt összköltsége: 32 994 454 Ft
A támogatás mértéke: 60%

A Projekt az NKFI alapból valósult meg.

 

A DERMA-ART Bőrgyógyászati Magánklinikán az anyajegy és bőrrák szűrésre a legmodernebb, mesterséges intelligenciával működő FOTOFINDER ATBM II ( Automated Total Body Mapping csúcstechnológiát képviselő dermatoszkópot alkalmaz. Míg a digitális dermatoszkópia tökéletesen lehetővé teszi egyetlen anyagjegy hosszú távú megfigyelését, a teljes bőrfelület ellenőrzését nem könnyű végrehajtani, különösen, ha a páciensek nagy számú anyajeggyel rendelkeznek. A klinikai képek összehasonlítása szabad szemmel olyan időigényes eljárás, amely gyakran nem biztosít megbízható eredményeket.

 

Az FotoFinder bodystudio ATBM [Automated Total Body Mapping] automatizált teljes körű test feltérképezés eljárásával könnyen végrehajtható a teljes bőrfelület vizsgálata. A Bodyscan ATBM rendszer segít összehasonlítani a képeket és megtalálni az új és a megváltozott anyajegyeket. A bőrdaganat szűrésről további infrmációkat ITT talál. A Projekt az NKFI alapból valósult meg.


 
 
Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 18/b.

Bejelentkezés:  telefon: +36 42 787955

Bejelentkezés:  mobil: +36 30 5540848

e-mail: office@dermaart.hu


Figyelmébe ajánljuk

 Mezotherápiás kezelések
Mezotherápiás kezelések
A gyógyászat és az orvos-kozmetológia területén számos betegség és elváltozás kezelésére hatékonyan alkalmazható, elsősorban a bőrfelszínhez közeli struktúrák kezelésében. Keresse ajánlatunkat!
Részletek
Orvosi fogyókúra program
Orvosi fogyókúra program
Az elhízás az utóbbi 25 évben világszerte az egészséget fenyegető „járvánnyá” vált. Több tényező együttes hatása vezethet túlsúlyhoz. Orvosok segítségével és testösszetétel analízissel személyre szabott diétát állítunk össze!
Részletek
Arcszobrászat szike nélkül
Arcszobrászat szike nélkül
A korral a bőrt feszesen tartó, azt kitöltő kollagén hálózat folyamatosan csökken. Az arcon a korral megjelenő mély, karakteres ráncok jól kezelhetők, alápárnázhatók injekciós feltöltő anyagok alkalmazásával. Éveket fiatalíthat megjelenésén!
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS