..

Sajtóközlemény: Teledermatoszkópiai szolgáltatás kifejlesztése

Sajtóközlemény: Teledermatoszkópiai szolgáltatás kifejlesztése „Teledermatoszkópiai szolgáltatás kifejlesztése a Derma-Art Kft-nél” című projektet valósítottunk meg 2021. január 1- 2021. december 31. időszakban. A támogatás összege: 19 796 672 Ft.

 

A projekt tartalmának bemutatása: Cégünknél új szolgáltatásként került bevezetésre a személyes találkozó nélküli diagnosztika. Projektünk célkitűzése a teledermatoszkópia legjobb gyakorlatának kialakítása. A projekt keretén belül beszerzésre került a távszűrés végzéséhez szükséges Moleanalyzer Anyajegyelemző Mesterséges Intelligencia nevű program, valamint kialakításra került a kutatáshoz szükséges fizikai adatszoba. A projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00077

 

A DERMA-ART Bőrgyógyászati Magánklinikán az anyajegy és bőrrák szűrésre a legmodernebb, mesterséges intelligenciával működő FOTOFINDER ATBM II ( Automated Total Body Mapping csúcstechnológiát képviselő dermatoszkópot alkalmaz. Míg a digitális dermatoszkópia tökéletesen lehetővé teszi egyetlen anyagjegy hosszú távú megfigyelését, a teljes bőrfelület ellenőrzését nem könnyű végrehajtani, különösen, ha a páciensek nagy számú anyajeggyel rendelkeznek. A klinikai képek összehasonlítása szabad szemmel olyan időigényes eljárás, amely gyakran nem biztosít megbízható eredményeket.

 

Az FotoFinder bodystudio ATBM [Automated Total Body Mapping] automatizált teljes körű test feltérképezés eljárásával könnyen végrehajtható a teljes bőrfelület vizsgálata. A Bodyscan ATBM rendszer segít összehasonlítani a képeket és megtalálni az új és a megváltozott anyajegyeket. A bőrdaganat szűrésről további infrmációkat ITT talál. A Projekt az NKFI alapból valósult meg.


 
 
Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 18/b.

Bejelentkezés:  telefon: +36 42 787955

Bejelentkezés:  mobil: +36 30 5540848

e-mail: office@dermaart.hu


Figyelmébe ajánljuk

Botox kezelés a Dermaart Klinikán
Botox kezelés a Dermaart Klinikán
Az évek múlásával a homlokon, a szemöldökök között, a szemkörnyéken egyre mélyülő ráncok alakulhatnak ki. A botox injekció a beadás helyén csökkenti a mimikai izmok összehúzódását. Így a ráncok kialakulását.
Részletek
Guna-Biolifting
Guna-Biolifting
Hogy természetesen szebb legyen! A természetes hatású, dinamizált hatóanyagú Guna-Biolifting finom változásokat előidéző esztétikai bőrgyógyászati megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt változásokat, sokkal természetesebb, fokozatos javulást hoz!
Részletek
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
A fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) nagy mennyiségű izzadtság termelődését jelenti, ami vagy az egész bőrfelületet érintheti, vagy csak a tenyérre, talpra, hónaljra vagy a lágyékra korlátozódik, anélkül, normál szabályozó mechanizmusok működnének
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS