..

Pezoderm, bőrünk minden korban érték!

Pezoderm, bőrünk minden korban érték! A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi, és könnyen elegyedik a vízzel. Nem tartalmaz színezéket.

 

 

A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi, és könnyen elegyedik a vízzel. Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható.

 

AJÁNLJUK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, MERT:

- alkalmas száraz, érzékeny, irritált vagy normál bőr gyengéd tisztításához.
- már fürdés közben is kiválóan ápolja, és karban tartja a babák és kisgyermekek bőrét is
- komfort érzetet nyújt az ekcémás, atópiás bőrnek is
- kiválóan megtisztítja a bőrt a napi szennyeződésektől
-„olajos” összetétele segít megtartani a bőr nedvességtartalmát
- fejbőrön is használható
- az arcbőrt is gyengéden tisztítja
- testápolásra is alkalmas a kritikusan száraz területeken

ALKALMAZÁS

A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM nemcsak roppant hasznos a fürdésnél, de több mindenre jó, mint gondolnád. Nézzük “szakszerű” használatát: A legpraktikusabb, ha nem a baba testére kenjük fürdés előtt (mert úgy eléggé csúszós lesz a baba), hanem a tenyerünkbe nyomunk egy diónyit, eresztünk hozzá kis vizet és így tesszük a fürdővízbe. Ha nem használunk babafürdetőt (amik eléggé szárítják a bőrét), akkor általában már nem kell fürdés után testápolózni a babát, a PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM használata elegendő a szép, puha, bársonyos puszilnivaló bőröcskének. Olajozni nem kell a babát, csak szükség esetén a célterületet pl. köldök kitisztogatása, fül mögötti terület, vagy koszmó esetén… Nyugodtan használhatjuk testápolóként, vagy ha a babánk bőre úgy kívánja, akkor fürdés előtt bekrémezzük, és a fürdővízzel lemossuk róla, így is nagyon finom, bársonyos kis bőröcske lesz a végeredmény.

 

PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM ÁLTALÁNOS HASZNÁLATRA FÜRDÉSHEZ ÉS MOSAKODÁSHOZ AJÁNLOTT PARABÉN MENTES KRÉM.

Alkalmas a száraz, érzékeny vagy normál bőr mindennapi, gyengéd tisztításához. Babák és kisgyermekek bőrén is alkalmazható. Diónyi mennyiséget tegyen a tenyerébe, és szappanként használva vigye fel a megtisztítandó, vagy ápolandó bőrfelületre. További hígítás nem szükséges. Családnak 1 hónapra, felnőtteknek 2 hónapra, babáknak 3 hónapra is elegendő lehet, így nagyon gazdaságos megoldás az egész család számára. Kiszerelés: 250g

ÖSSZETEVŐK (INCI):

Aqua, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Phenethyl Alcohol & Caprylyl Glycol

 • Water /Aqua – oldószer
 • White Petrolatum– emoliens, kenőcs alapanyag, antioxidáns. Bőrvédő és bőrápoló tulajdonságú.
 • Cetearyl Alcohol– lágyító, emulgeáló szer, viszkozitást növelő szer, stabilizátor
 • Polysorbate 60 – tisztítószer, emulgeálószer
 • Paraffinum Liquidum - emoliens, kenőcs alapanyag, bőrvédő hatású
 • Phenethyl Alcohol – antimikrobiális hatású tartósítószer, antiszeptikus, fertőtlenítő hatású.
 • A parabénekhez képest nem csak magát a krémet védi, hanem a zárt tégelyben a krém és a tető közötti gőzteret is kitölti. Mivel a mikroorganizmusok elsősorban a tárolóedény nedves falán indulnak szaporodásnak, ezért a gőzfázisban jelen lévő konzerválószer hatékonyabb védelmet nyújt a terméknek.
 • Caprylyl Glycol – viszkozitás növelő szer, tartósítószer, bakteriosztatikus, baktericid hatású, haj- és bőrkondicionáló. A "Feniol" fantázianevű két komponensű konzerválószer (Phenethyl Alcohol + Caprylyl Glycol) ártalmatlanságáról biztonsági jelentéssel rendelkezünk. Azt nem lehet egyértelműen alátámasztani, hogy a Feniol hipoallergén, mivel minden aromás kémiai anyag okozhat allergiát, de ez függ a használat gyakoriságától és bevitt anyagtól egyaránt. A hipoallergenitás megerősítésére, vagy elvetésére az adatgyűjtés nemzetközi szinten folyik.

 

Miért válassza a Pezoderm fürdető krémet?
 • MERT MAGYAR TERMÉK! Magyar munkahelyeket teremtettünk, és tartunk fent.
 • ELTARTHATÓSÁG: 2 ÉV
 • Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagot parabént és szulfátokat.
 • A fejlesztés során nem alkalmaztunk állatkísérleteket.
 • Tradicionális, ám mégis modern, a kor követelményeinek megfelelő alapanyagokból előállított, bakteriosztatikus, baktericid hatású, haj- és bőrkondicionáló.
 • Jobb kenhetőség, jobb elegyedés vízzel, kiváló hidratáló képesség, jobb felszívódás
 • Szigorúan válogatott, gyógyszerminőséget teljesítő alapanyagok
 • Magas követelményeknek megfelelő gyártás
 • Gyógyszertári minőség, Minőségarányos ár.
 • Pezoderm fürdető krém EWG szerinti összetevők átlagbesorolása "1": 0-2 közötti, azaz biztonságos alapanyagokból készül!

VÁSÁROLJA MEG MOST: EVENTUSPHARMA WEBÁRUHÁZBAN

 

A képekre kattintva letöltheti az anyagokat:

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

Figyelmébe ajánljuk

Botox kezelés a Dermaart Klinikán
Botox kezelés a Dermaart Klinikán
Az évek múlásával a homlokon, a szemöldökök között, a szemkörnyéken egyre mélyülő ráncok alakulhatnak ki. A botox injekció a beadás helyén csökkenti a mimikai izmok összehúzódását. Így a ráncok kialakulását.
Részletek
Guna-Biolifting
Guna-Biolifting
Hogy természetesen szebb legyen! A természetes hatású, dinamizált hatóanyagú Guna-Biolifting finom változásokat előidéző esztétikai bőrgyógyászati megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt változásokat, sokkal természetesebb, fokozatos javulást hoz!
Részletek
Thread lifting a Dermaart Klinikán
Thread lifting a Dermaart Klinikán
A THREAD LIFTING, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb generációs műtét nélküli módszer a megereszkedett bőr hatékony megemelésére és feszesítésére. A szemöldök, az orcák, a toka és a nyak laza bőrének megemelésére szolgál.
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS