..

Pezoderm, bőrünk minden korban érték!

Pezoderm, bőrünk minden korban érték! A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi, és könnyen elegyedik a vízzel. Nem tartalmaz színezéket.

 

 

A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi, és könnyen elegyedik a vízzel. Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható.

 

AJÁNLJUK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, MERT:

- alkalmas száraz, érzékeny, irritált vagy normál bőr gyengéd tisztításához.
- már fürdés közben is kiválóan ápolja, és karban tartja a babák és kisgyermekek bőrét is
- komfort érzetet nyújt az ekcémás, atópiás bőrnek is
- kiválóan megtisztítja a bőrt a napi szennyeződésektől
-„olajos” összetétele segít megtartani a bőr nedvességtartalmát
- fejbőrön is használható
- az arcbőrt is gyengéden tisztítja
- testápolásra is alkalmas a kritikusan száraz területeken

ALKALMAZÁS

A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM nemcsak roppant hasznos a fürdésnél, de több mindenre jó, mint gondolnád. Nézzük “szakszerű” használatát: A legpraktikusabb, ha nem a baba testére kenjük fürdés előtt (mert úgy eléggé csúszós lesz a baba), hanem a tenyerünkbe nyomunk egy diónyit, eresztünk hozzá kis vizet és így tesszük a fürdővízbe. Ha nem használunk babafürdetőt (amik eléggé szárítják a bőrét), akkor általában már nem kell fürdés után testápolózni a babát, a PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM használata elegendő a szép, puha, bársonyos puszilnivaló bőröcskének. Olajozni nem kell a babát, csak szükség esetén a célterületet pl. köldök kitisztogatása, fül mögötti terület, vagy koszmó esetén… Nyugodtan használhatjuk testápolóként, vagy ha a babánk bőre úgy kívánja, akkor fürdés előtt bekrémezzük, és a fürdővízzel lemossuk róla, így is nagyon finom, bársonyos kis bőröcske lesz a végeredmény.

 

PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM ÁLTALÁNOS HASZNÁLATRA FÜRDÉSHEZ ÉS MOSAKODÁSHOZ AJÁNLOTT PARABÉN MENTES KRÉM.

Alkalmas a száraz, érzékeny vagy normál bőr mindennapi, gyengéd tisztításához. Babák és kisgyermekek bőrén is alkalmazható. Diónyi mennyiséget tegyen a tenyerébe, és szappanként használva vigye fel a megtisztítandó, vagy ápolandó bőrfelületre. További hígítás nem szükséges. Családnak 1 hónapra, felnőtteknek 2 hónapra, babáknak 3 hónapra is elegendő lehet, így nagyon gazdaságos megoldás az egész család számára. Kiszerelés: 250g

ÖSSZETEVŐK (INCI):

Aqua, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Phenethyl Alcohol & Caprylyl Glycol

 • Water /Aqua – oldószer
 • White Petrolatum– emoliens, kenőcs alapanyag, antioxidáns. Bőrvédő és bőrápoló tulajdonságú.
 • Cetearyl Alcohol– lágyító, emulgeáló szer, viszkozitást növelő szer, stabilizátor
 • Polysorbate 60 – tisztítószer, emulgeálószer
 • Paraffinum Liquidum - emoliens, kenőcs alapanyag, bőrvédő hatású
 • Phenethyl Alcohol – antimikrobiális hatású tartósítószer, antiszeptikus, fertőtlenítő hatású.
 • A parabénekhez képest nem csak magát a krémet védi, hanem a zárt tégelyben a krém és a tető közötti gőzteret is kitölti. Mivel a mikroorganizmusok elsősorban a tárolóedény nedves falán indulnak szaporodásnak, ezért a gőzfázisban jelen lévő konzerválószer hatékonyabb védelmet nyújt a terméknek.
 • Caprylyl Glycol – viszkozitás növelő szer, tartósítószer, bakteriosztatikus, baktericid hatású, haj- és bőrkondicionáló. A "Feniol" fantázianevű két komponensű konzerválószer (Phenethyl Alcohol + Caprylyl Glycol) ártalmatlanságáról biztonsági jelentéssel rendelkezünk. Azt nem lehet egyértelműen alátámasztani, hogy a Feniol hipoallergén, mivel minden aromás kémiai anyag okozhat allergiát, de ez függ a használat gyakoriságától és bevitt anyagtól egyaránt. A hipoallergenitás megerősítésére, vagy elvetésére az adatgyűjtés nemzetközi szinten folyik.

 

Miért válassza a Pezoderm fürdető krémet?
 • MERT MAGYAR TERMÉK! Magyar munkahelyeket teremtettünk, és tartunk fent.
 • ELTARTHATÓSÁG: 2 ÉV
 • Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagot parabént és szulfátokat.
 • A fejlesztés során nem alkalmaztunk állatkísérleteket.
 • Tradicionális, ám mégis modern, a kor követelményeinek megfelelő alapanyagokból előállított, bakteriosztatikus, baktericid hatású, haj- és bőrkondicionáló.
 • Jobb kenhetőség, jobb elegyedés vízzel, kiváló hidratáló képesség, jobb felszívódás
 • Szigorúan válogatott, gyógyszerminőséget teljesítő alapanyagok
 • Magas követelményeknek megfelelő gyártás
 • Gyógyszertári minőség, Minőségarányos ár.
 • Pezoderm fürdető krém EWG szerinti összetevők átlagbesorolása "1": 0-2 közötti, azaz biztonságos alapanyagokból készül!

VÁSÁROLJA MEG MOST: EVENTUSPHARMA WEBÁRUHÁZBAN

 

A képekre kattintva letöltheti az anyagokat:

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

Figyelmébe ajánljuk

 Mezotherápiás kezelések
Mezotherápiás kezelések
A gyógyászat és az orvos-kozmetológia területén számos betegség és elváltozás kezelésére hatékonyan alkalmazható, elsősorban a bőrfelszínhez közeli struktúrák kezelésében. Keresse ajánlatunkat!
Részletek
Orvosi fogyókúra program
Orvosi fogyókúra program
Az elhízás az utóbbi 25 évben világszerte az egészséget fenyegető „járvánnyá” vált. Több tényező együttes hatása vezethet túlsúlyhoz. Orvosok segítségével és testösszetétel analízissel személyre szabott diétát állítunk össze!
Részletek
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
A fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) nagy mennyiségű izzadtság termelődését jelenti, ami vagy az egész bőrfelületet érintheti, vagy csak a tenyérre, talpra, hónaljra vagy a lágyékra korlátozódik, anélkül, normál szabályozó mechanizmusok működnének
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS