..

Őszi bőrmegújító kezelések

Őszi bőrmegújító kezelések A nyaralásból hazatérve újra több figyelmet fordíthatunk bőrünk megújítására, karbantartására. Nyáron a napsugárzás, a szél, a víz, a homok és nem utolsó sorban a kevésbé gondos és szakszerű ápolás nagyon igénybe veheti a bőrt, különösen az arc érzékeny bőrét. De mit tehetünk a szép bőrért?

 

 
Megkérdeztük a bőrgyógyászt:

Minden bőrtípusnak, még a látszólag problémamentes bőrnek is, fontos ebben az időszakban az intenzív hidratálás, hatóanyagokkal való feltöltés akár a kozmetikai kezelések, akár az otthoni ápolás tekintetében. Lényeges azonban, hogy mindig megbízható szaktanácsadás alapján válasszunk mind a manapság már zavarba ejtően széleskörű kézi és/vagy gépi kezelések, mind az otthon alkalmazott készítmények közül.

 

A Derma-Art Szépségklinika orvosi közreműködéssel végzett számítógépes bőrtípus meghatározásra alapozva ajánlja kozmetológiai beavatkozásait csakúgy, mint a kozmetikai kezeléseit, kiegészítve természetesen a bőr igényeinek megfelelő, hatékony és biztonságos dermokozmetikumokkal.

 

A nyári időszakban a napozással eltöltött több-kevesebb kétségtelenül kellemes- idő esetenként kevésbé kellemes nyomot hagyhat arcbőrünkön kisebb-nagyobb pigment folt (májfolt) formájában. Ez a makacs természetű probléma sajnos egyre több hölgyet érint napjainkban. A pigment foltok eredetét azonban érdemes Bőrgyógyász-kozmetológus szakemberrel megvitatni, hiszen ezek néha olyan okokra vezethetők vissza, melyre laikusként nem is gondolnánk.

 

Ennek megfelelően azonban kezelésükre is többféle lehetőség kínálkozik. Ezek közül első a bőrcsiszolás, azaz a mikrodermabrázió, mely halványító hatása mellett elősegíti a sejtmegújulást, és a végeredmény egy sokkal egyenletesebb, ragyogóbb arcbőr lesz. A bőrcsiszolást a hatékonyság fokozása érdekében, ajánlott kiegészíteni egy lézerultrahangos programsorozattal, mely a halványításon kívül a sebgyógyulásért és a gyulladáscsökkentésért is felelős. Kevésbé súlyos esetekben elegendő lehet néhány alkalmas enyhe gyümölcssavas hámlasztás, míg súlyosabb esetben kérhetjük a nagyobb hatásfokú, szakorvos által végzett glikolsavas hámlasztást.

 

Sajnos az ősz közeledtével ismét szembe kell néznünk a problémás, aknés bőr kellemetlen tüneteivel: az érzékeny, hámló, időjárási viszontagságokra hevesen reagáló, gyulladásra hajlamos bőr megkeserítheti mindennapjainkat. Ennek orvoslására a Derma-Art Szépségklinika célzott, bőrgyógyászati és kozmetikai programmal egybekötött anti-akne kezeléssel is várja vendégeit.

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

 
Letölthető dokumentumok:

 

Figyelmébe ajánljuk

G-Pont feltöltés a Derma-Art Klinikán
G-Pont feltöltés a Derma-Art Klinikán
Az eljárás megnövelheti a szexuális élményt, kellemesebbé teheti az intim pillanatokat. Egy kísérleti tanulmány megállapította, hogy az alanyok 87 százaléka számolt be fokozott szexuális kielégülésről a G-pont feltöltés után
Részletek
Orvosi fogyókúra program
Orvosi fogyókúra program
Az elhízás az utóbbi 25 évben világszerte az egészséget fenyegető „járvánnyá” vált. Több tényező együttes hatása vezethet túlsúlyhoz. Orvosok segítségével és testösszetétel analízissel személyre szabott diétát állítunk össze!
Részletek
Ránctalanító kozmetikai kezelések
Ránctalanító kozmetikai kezelések
A kozmetikai kezelések elsődleges célja a szükséges hatóanyagok bejuttatása a bőr adott rétegeibe, ennek elősegítése céljából számos módszert ismerünk. Különböző eljárásokkal fokozhatjuk a hatóanyagok bejutását a bőrbe
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS