..

Őszi bőrmegújító kezelések

Őszi bőrmegújító kezelések A nyaralásból hazatérve újra több figyelmet fordíthatunk bőrünk megújítására, karbantartására. Nyáron a napsugárzás, a szél, a víz, a homok és nem utolsó sorban a kevésbé gondos és szakszerű ápolás nagyon igénybe veheti a bőrt, különösen az arc érzékeny bőrét. De mit tehetünk a szép bőrért?

 

 
Megkérdeztük a bőrgyógyászt:

Minden bőrtípusnak, még a látszólag problémamentes bőrnek is, fontos ebben az időszakban az intenzív hidratálás, hatóanyagokkal való feltöltés akár a kozmetikai kezelések, akár az otthoni ápolás tekintetében. Lényeges azonban, hogy mindig megbízható szaktanácsadás alapján válasszunk mind a manapság már zavarba ejtően széleskörű kézi és/vagy gépi kezelések, mind az otthon alkalmazott készítmények közül.

 

A Derma-Art Szépségklinika orvosi közreműködéssel végzett számítógépes bőrtípus meghatározásra alapozva ajánlja kozmetológiai beavatkozásait csakúgy, mint a kozmetikai kezeléseit, kiegészítve természetesen a bőr igényeinek megfelelő, hatékony és biztonságos dermokozmetikumokkal.

 

A nyári időszakban a napozással eltöltött több-kevesebb kétségtelenül kellemes- idő esetenként kevésbé kellemes nyomot hagyhat arcbőrünkön kisebb-nagyobb pigment folt (májfolt) formájában. Ez a makacs természetű probléma sajnos egyre több hölgyet érint napjainkban. A pigment foltok eredetét azonban érdemes Bőrgyógyász-kozmetológus szakemberrel megvitatni, hiszen ezek néha olyan okokra vezethetők vissza, melyre laikusként nem is gondolnánk.

 

Ennek megfelelően azonban kezelésükre is többféle lehetőség kínálkozik. Ezek közül első a bőrcsiszolás, azaz a mikrodermabrázió, mely halványító hatása mellett elősegíti a sejtmegújulást, és a végeredmény egy sokkal egyenletesebb, ragyogóbb arcbőr lesz. A bőrcsiszolást a hatékonyság fokozása érdekében, ajánlott kiegészíteni egy lézerultrahangos programsorozattal, mely a halványításon kívül a sebgyógyulásért és a gyulladáscsökkentésért is felelős. Kevésbé súlyos esetekben elegendő lehet néhány alkalmas enyhe gyümölcssavas hámlasztás, míg súlyosabb esetben kérhetjük a nagyobb hatásfokú, szakorvos által végzett glikolsavas hámlasztást.

 

Sajnos az ősz közeledtével ismét szembe kell néznünk a problémás, aknés bőr kellemetlen tüneteivel: az érzékeny, hámló, időjárási viszontagságokra hevesen reagáló, gyulladásra hajlamos bőr megkeserítheti mindennapjainkat. Ennek orvoslására a Derma-Art Szépségklinika célzott, bőrgyógyászati és kozmetikai programmal egybekötött anti-akne kezeléssel is várja vendégeit.

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

 
Letölthető dokumentumok:

 

Figyelmébe ajánljuk

Guna-Biolifting
Guna-Biolifting
Hogy természetesen szebb legyen! A természetes hatású, dinamizált hatóanyagú Guna-Biolifting finom változásokat előidéző esztétikai bőrgyógyászati megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt változásokat, sokkal természetesebb, fokozatos javulást hoz!
Részletek
Belső szemzug feltöltése.
Belső szemzug feltöltése.
Mély árkok, sötét karikák a szem alatt? Műtét nélküli megoldással eltüntethetők! A belső szemzug feltöltése a ráncfeltöltéshez hasonló eljárással történik, de kissé eltérő beadási technikát alkalmazunk, és speciális töltőanyagot.
Részletek
Thread lifting a Dermaart Klinikán
Thread lifting a Dermaart Klinikán
A THREAD LIFTING, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb generációs műtét nélküli módszer a megereszkedett bőr hatékony megemelésére és feszesítésére. A szemöldök, az orcák, a toka és a nyak laza bőrének megemelésére szolgál.
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS