..

Intelligens kortalanság – megoldások szike nélkül

Intelligens kortalanság – megoldások szike nélkül Mindannyiunk vágya, hogy jól nézzünk ki. A nők fiatalok, a férfiak vonzók akarnak maradni. A társadalmi érvényesülésben is elengedhetetlen a kortalan, fitt, gondozott megjelenés.
 
 
Mikor kezdjük el a harcot az idő múlásával?

Tapasztalatom szerint 30 éves korban jelentkeznek az első megmaradó vonalak. Ha ekkor elkezdjük gondozni a „ráncainkat”, sokáig jóban lehetünk a tükörképünkkel. A helyes bőrápolás fontosságát nem lehet megkérdőjelezni, az ideális krém kiválasztásához akár számítógépes bőrdiagnosztikát is kérhetünk. A fényvédelem évek alatt meghálálja magát. Hatékony és biztonságos bőrgyógyászati kezelések is ajánlottak, kúraszerűen: mikrodermabrázió, hámlasztás, lézeres rejuvenáció, radiofrekvenciás kezelés egységesíti a bőrképet és feszesíti a bőrt. Homlok ráncok kezelésére ma is a legjobb választás a botox.

 

Kell-e tartani a botoxtól?

Sok tévhit van az emberek fejében erről a kezelésről. A valóság: az európai kultúra szerint alkalmazott botox kezelés nem teszi maszkszerűvé az arcot, csupán kipihent, kisimult képet eredményez. Érzelmeket a kezelés után is kifejez majd az arcunk!  A bőrt törő erős mimikai izomműködés kikapcsolása révén a kezelt terület fiatal maradhat akár évtizedeken át. És mindez csak néhány perc, néhány apró szúrás! Igazi ebédidős beavatkozás, azonnal visszatérhetünk a munkába.

 

Mit tehetünk, ha az orr-ajak barázda mélyül, cigarettaráncok alakulnak ki, netán keskenyedik a felső ajkunk?

Hyaluronsav töltőanyag alkalmazásával biztonságos módon lehet visszaforgatni az idő kerekét. Ez a nem allergizáló anyag  alápárnázza a mélyebb ráncokat, nagyon természetes hatással formálja az ajkat, és akár egy beesett arc „almácskáját” is visszapótolhatjuk a segítségével. Az arc alakját szobrászként alakíthatjuk. Szintén apró tűszúrások csupán, és fél óra múlva már látható az eredmény!

 

Ne hagyjuk ki a most oly divatos Drakula-terápiát sem! Mit kell tudni róla?

Ma a legintelligensebb módja a bőr fiatalon tartásának. A saját vérből kinyert és kezelt vérlemezke frakció visszajuttatásával a szervezet saját megújulási képességét használja ki. Biztonságos, látványos kezelés. Helyes előkészítés és jól kivitelezett terápia szükséges. Jól kombinálható  egyéb ránckezelő eljárásokkal, így nagyságrendekkel szebb hatást hoz, mint egy-egy kiragadott, eseti beavatkozás.

 

Összefoglalva, mi tarthat fiatalon ?

Egészséges életvitel, testsúly kontroll, napi bőrápolás, kozmetikai gondozás, és hozzáértő szakorvossal folytatott konzultációt követően kombinált kezelés. Intelligens hozzáállással mindig csak annyi kezelést kell bevetni, ami elégedettséggel tölti el a pácienst. A kisugárzása lesz más, és ezt fogja érzékelni a külvilág.

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

Figyelmébe ajánljuk

Ételintolerancia vizsgálat
Ételintolerancia vizsgálat
Rendszeresen visszatérő, sokféle kellemetlen panasz? Álmatlanság? Bőrproblémák: pattanások, viszkető vörös foltok, kiütések, depresszió, emésztési zavarok? Lehet hogy ételintoleranciája van? Jöjjön el ételintolerancia vizsgálatra!
Részletek
Belső szemzug feltöltése.
Belső szemzug feltöltése.
Mély árkok, sötét karikák a szem alatt? Műtét nélküli megoldással eltüntethetők! A belső szemzug feltöltése a ráncfeltöltéshez hasonló eljárással történik, de kissé eltérő beadási technikát alkalmazunk, és speciális töltőanyagot.
Részletek
ScarLet RF kezelések
ScarLet RF kezelések
A mikrotűs radiofrekvenciás kezelés a bőr feszességét, tömörségét fokozza az arc, nyak, dekoltázs, és a kézfej bőrén, de akár a test egyéb területein is (has), hiszen kollagén és elasztin képzést provokál. Ön feszesebb bőrrel nézhet tükörbe!
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS