..

Fiatalító kezelések a bőrgyógyásznál – akár ebédidőben

Fiatalító kezelések a bőrgyógyásznál – akár ebédidőben Az öregedés, a ráncképződés természetes folyamat, de egyénenként jelentősen különbözhet az első zavaró tünetek megjelenése. Napjainkban, amikor egyre inkább előnyt jelent a fiatalos külső, megnőtt az érdeklődés a kozmetikai kezeléseknél hatékonyabb beavatkozások iránt.
 
"Lunch Time" kezelések

Néhány éve az, aki úgy határozott, hogy elégedetlen öregedő külsejével, szinte kizárólag a plasztikai sebészeti beavatkozásoktól várhatott hathatós segítséget.

Mára azonban a sebészeti műtétet  nem igénylő, jóval kisebb megterhelést jelentő esztétikai bőrgyógyászati kezelések sora áll rendelkezésre, hogy rövid idő alatt akár 10 évvel fiatalabb arcunkat lássuk újra a tükörben.  Ráadásul ezek az eljárások nagyságrenddel kevesebbe kerülnek, mint az operáció, és igénybevételük után  azonnal visszatérhetünk a mindennapi életbe. A minimális beavatkozást igénylő eljárások területén az utóbbi időben radikális változások következtek be, egyre hatékonyabb és biztonságosabb kezelési lehetőségeket dolgoznak ki annak érdekében, hogy megszabadulhassunk zavaró szarkalábainktól, napártalom révén szerzett pigment foltjainktól,  a nemkívánatos szőrszálaktól, vagy formálhassuk ajkunk vonalát.

Mindezek a bőrgyógyász szakorvos által végzett kezelések alkalmanként alig félórát vesznek igénybe, és különösebb látható nyom nélkül tudunk visszatérni a munkába, ezért összefoglalóan „lunch time”, ebédidőben is alkalmazható kezelésként is emlegetik őket.

 

Mikrodermabrázió:

Ez a hatékony mechanikai-peeling tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásai révén egyenletesebbé varázsolja a bőrfelszínt, és csökkenti a ráncok mélységét. A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej segítségével alumínium- oxid kristályokat áramoltatnak a bőr felett, amelyek egy csőrendszeren keresztül visszajutnak a készülékbe, egy gyűjtőtartályba.

A mikroprocesszor- vezérlés révén a kezelési paraméterek, mint a vákuum erőssége, az átáramló kristályok mennyisége, ezáltal a csiszolás mélysége folyamatosan ellenőrizhető. A bőrcsiszolást újabban lézerultrahangos hatóanyag bevitellel teszik még hatékonyabbá: az egyes módszerek hatása együtt érvényesülve még látványosabb eredményt hoz.

 

Kémiai hámlasztás:

A bőr egyenetlenségeinek kezelésére alkalmazott eljárás a kémiai-peeling. Ennek során az elöregedett hámsejteket leválasztják, utat engedve a friss, fiatal bőrrétegnek. A hámlasztás megtisztítja a pórusokat, és segít a nem túl mély ráncok eltüntetésében. A kezelőanyagtól függően felületes, közép-mély és mély peelinget végeznek, leggyakrabban gyümölcssavakkal és glikolsav alkalmazásával.

 

Non-ablatív bőrfiatalítás:

Új, kíméletes módszer, amely a bőr csaknem minden rétegében kifejti jótékony hatását. Javulást eredményez a fénykárosodott bőr megjelenésében, valamint stimulálja a kötőszöveti rostképződést, ezzel fiatalosabbá téve az arc, a dekoltázs bőrét.

 

Botox-Kezelés:

A ránctalanítás területén a legdinamikusabban fejődő, leggyakrabban igénybe vett beavatkozás. A kor előrehaladtával a mimikai izmok okozta dinamikus ráncok egyre kifejezettebbé válnak, és esetenként szigorú, fáradt benyomást kelt az arcunk. Az izomműködés átmeneti kikapcsolása révén, a homlokon lévő vízszintes ráncok, a szemöldökök közötti ráncok, a szemek körüli szarkalábak elsimulnak, kipihent külsőt kölcsönöznek tulajdonosuknak. Az injekció hatása fél évig tart, ezután biztonsággal ismételhető. A hatás kiegészíthető hyaluronsavas ráncfeltöltéssel

 

Injekciós ráncfeltöltés:

A kor előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, a bőr szöveteinek fontos alkotórészei, a kollagén és elasztin termelődése fokozatosan csökken. A ráncfeltöltéssel a ráncok szépen alápárnázhatók, így csökken mélységük, az arc simább lesz, évekkel fiatalabbnak látszik. Biztonságos, felszívódó töltőanyagokkal, elsősorban különböző sűrűségű hyaluronsav készítményekkel differenciáltan kezelhetők a különböző mélységű és elhelyezkedésű ráncok, formálható az ajak. Az eljárás eredményesen kombinálható más fiatalító beavatkozásokkal, így egyénre szabottan összeállítható a legideálisabb kezeléssorozat, melynek révén elérhető a fiatalos, harmonikus megjelenés

 

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Sóstói út 18/b
Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu


© Derma-Art Kft - Minden jog fenntartva. Derma-Art Registered Trade Mark™ A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a dermaart.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

 

 

Letölthető dokumentumok:

Figyelmébe ajánljuk

Ételintolerancia vizsgálat
Ételintolerancia vizsgálat
Rendszeresen visszatérő, sokféle kellemetlen panasz? Álmatlanság? Bőrproblémák: pattanások, viszkető vörös foltok, kiütések, depresszió, emésztési zavarok? Lehet hogy ételintoleranciája van? Jöjjön el ételintolerancia vizsgálatra!
Részletek
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
A Drakula terápia forradalmian új módszer a bőr megfiatalítására, tartós fiatalon tartására. A kezeléssel a bőr öregedése jelentősen lassítható, a ráncok száma, mélysége, a bőr megereszkedése csökken. Kérje ajánlatunkat!
Részletek
Számítógépes anyajegyszűrés
Számítógépes anyajegyszűrés
Klinikánkon vállaljuk az anyajegy és bőrrák szűrést, digitális dermatoszkópiás rendszerrel. Akinek bármelyik anyajegye megváltozik, vagy bőrén új pigmentált növedék jelenik meg, akkor gondolni kell melanomára és ki kell zárni ennek a lehetőségét.
Részletek

Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Megoldások minden korosztálynak
További részletek
Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

A szépség és fiatalság jegyében
További részletek
Lézerkezelések

Lézerkezelések

Lézerkezelések
További részletek
WEBSHOP

WEBSHOP

Használja otthoni ápoláshoz is!
További részletek

Dermaart BlogRSS