..

Bemutatkozás

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! A Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika 2008-ban jött létre, azzal a céllal, hogy igényes vendégei számára komplex kezelési lehetőséget nyújtson – mindezt a lehető legkényelmesebb formában - a bőrgyógyászat és a kiegészítő kozmetológiai szolgáltatások területén.  A bőrgyógyászati betegségek kivizsgálását és kezelését a számos korszerű géppel felszerelt bőrgyógyászati rendelésen igényelhetik pácienseink: számítógépes bőr és hajvizsgálat, testösszetétel analízis, allergia vizsgálatok, digitális dermatoscopos anyajegy és bőrrák szűrés, radiosebészeti és lézer sebészeti ellátás, a nem műtéti esztétikai orvoslás teljes spektruma, lézeres szőrtelenítés, orvosi HIFU, RF, CO2 lézer eszközparkja áll rendelkezésre. Komplex kozmetikai szolgáltatással és dermo - luxus és professzionális kozmetikumok nagy választékával is állunk rendelkezésükre, szakembereink segítenek ideális bőrápolási rutinjának megtervezésében.

A DERMA-ART KLINIKA MŰKÖDÉSE:  NYITVATARTÁS HÉTKÖZNAPOKON 9.00 - 18.00 

Időpont egyeztetés telefonon:  36 (42) 787955  +36 (30) 5540848 hétköznapokon 9:00-18:00. Ha nem tudjuk felvenni a telefont, visszahívjuk Önt! Email üzenetet (office@dermaart.hu) bármikor küldhet, válaszolni munkaidőben fogunk. Facebookon nem tudunk érdemben kommunikálni.

 

Munkatársaink az alábbi szabályokat szem előtt tartva végzik munkájukat:
 • Kellemes, nyugodt környezetben fogadjuk kedves vendégeinket.
 • Professzionális, prémium minőségű anyagokkal és gépekkel dolgozunk.
 • Személyre szabott kezeléseket, kezelési kúrákat biztosítunk, és igyekszünk messzemenően figyelembe venni az Ön egyéni igényeit.
 • A kezeléseket nem zavarjuk magán telefonbeszélgetéssel.
 • Rendszeresen, professzionális szakmai továbbképzéseken, hazai és nemzetközi kongresszusokon veszünk részt.
A hosszútávú, kellemes együttműködés érdekében tisztelettel kérjük kedves Vendégeinktől:
 • Érkezzen időben, figyelembe véve, hogy az egyeztetett időpont a kezelés megkezdésének időpontja.
 • Kérjük, legalább 24 órával korábban jelezze, ha a megbeszélt vizsgálati vagy kezelési időpontra nem tud eljönni, vagy módosítani szeretné azt. Hétfői időpont módosítása legkésőbb pénteken kell, hogy történjen!
 • Ha egy éven belül Ön kétszer nem jelenik meg lefoglalt időpontjában, úgy, hogy nem értesít minket, további időpontot nem áll módunkban biztosítani.
 • A lefoglalt, de fel nem használt idő számunkra és más, érdeklődő páciens számára is elveszett. Kérjük, tartsa tiszteletben, hogy munkaidőben Önért szeretnénk dolgozni!
 • Kérjük, ne alkudjon az árakból. Számos alkalommal hirdetünk akciókat, illetve törzsvendégeinknek, több kezelés igénylése esetén jelentős árengedményt adunk. Hadd ajánljuk fel mi, de Ön ne sértsen meg azzal, hogy követeli.
 • Megvásárolt és felbontott termékeket nem vagyunk kötelesek visszavenni.
 • A rendelőkben történő munkafolyamatok megfigyelésére nincs lehetőség. Betegjogi és higiéniai okok sora indokolja ezt. Természetesen kiskorú gyermekével egy szülő benn tartózkodhat a kezelőben.
 • Az ügyvezető igazgató előzetes engedélye nélkül a Klinika egész területén tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.
 • Állatokat, kérjük, ne hozzon be a Klinikára!

A fenti szabályzat a kölcsönös, kellemes és hosszú távú együttműködést szolgálja, és az elmúlt 12 év tapasztalatain alapul. A változtatás jogát fenntartjuk. Ne feledje: „Szenvedélyünk a szépség!”


Tájékoztatás

Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 9 és 18 óra között. Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak. Tájékoztatjuk, hogy a vizsgálatok és kezelések díját, azok megtörténte után, a helyszínen ki kell egyenlíteni, készpénzben, vagy bank-, ill. egészségpénztári kártya használatával. Hitelnyújtással klinikánk nem kíván foglalkozni. Ingyenes vizsgálatra és orvosi ellátásra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség, érvényes TAJ-kártya birtokában.

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 18/b.

Bejelentkezés:  telefon: +36 42 787955

Bejelentkezés:  mobil: +36 30 5540848

e-mail: office@dermaart.hu

Figyelmébe ajánljuk

Bőrgyógyászati lézerkezelések
Bőrgyógyászati lézerkezelések
A bőrgyógyászatban használt legkorszerűbb lézeres beavatkozások hatékony és biztonságos megoldást kínálnak számos kozmetikai, kozmetológiai problémára.A Derma-Art Klinikán, az egyik legkorszerűbb kombinált lézerkészülékét használjuk!
Részletek
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
Fokozott verejtékezés - Hyperhidrosis kezelése
A fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) nagy mennyiségű izzadtság termelődését jelenti, ami vagy az egész bőrfelületet érintheti, vagy csak a tenyérre, talpra, hónaljra vagy a lágyékra korlátozódik, anélkül, normál szabályozó mechanizmusok működnének
Részletek
Számítógépes anyajegyszűrés
Számítógépes anyajegyszűrés
Klinikánkon vállaljuk az anyajegy és bőrrák szűrést, digitális dermatoszkópiás rendszerrel. Akinek bármelyik anyajegye megváltozik, vagy bőrén új pigmentált növedék jelenik meg, akkor gondolni kell melanomára és ki kell zárni ennek a lehetőségét.
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak Cégünk egészségpénztári kártyát elfogad. Az elszámolhatóságról kérdezze szolgáltatóját!
Partnereink

Dermaart BlogRSS