..

Bemutatkozás

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika – teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül! A Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika 2008-ban jött létre, azzal a céllal, hogy igényes vendégei számára komplex kezelési lehetőséget nyújtson – mindezt a lehető legkényelmesebb formában - a bőrgyógyászat és a kiegészítő kozmetológiai szolgáltatások területén.  A bőrgyógyászati betegségek kivizsgálását és kezelését a számos korszerű géppel felszerelt bőrgyógyászati rendelésen igényelhetik pácienseink: számítógépes bőr és hajvizsgálat, testösszetétel analízis, allergia vizsgálatok, digitális dermatoscopos anyajegy és bőrrák szűrés, radiosebészeti és lézer sebészeti ellátás, a nem műtéti esztétikai orvoslás teljes spektruma, lézeres szőrtelenítés, orvosi HIFU, RF, CO2 lézer eszközparkja áll rendelkezésre. Komplex kozmetikai szolgáltatással és dermo - luxus és professzionális kozmetikumok nagy választékával is állunk rendelkezésükre, szakembereink segítenek ideális bőrápolási rutinjának megtervezésében.

A DERMA-ART KLINIKA MŰKÖDÉSE:  NYITVATARTÁS HÉTKÖZNAPOKON 9.00 - 18.00 

Időpont egyeztetés telefonon:  36 (42) 787955  +36 (30) 5540848 hétköznapokon 9:00-18:00. Ha nem tudjuk felvenni a telefont, visszahívjuk Önt! Email üzenetet (office@dermaart.hu) bármikor küldhet, válaszolni munkaidőben fogunk. Facebookon nem tudunk érdemben kommunikálni.

 

Munkatársaink az alábbi szabályokat szem előtt tartva végzik munkájukat:
 • Kellemes, nyugodt környezetben fogadjuk kedves vendégeinket.
 • Professzionális, prémium minőségű anyagokkal és gépekkel dolgozunk.
 • Személyre szabott kezeléseket, kezelési kúrákat biztosítunk, és igyekszünk messzemenően figyelembe venni az Ön egyéni igényeit.
 • A kezeléseket nem zavarjuk magán telefonbeszélgetéssel.
 • Rendszeresen, professzionális szakmai továbbképzéseken, hazai és nemzetközi kongresszusokon veszünk részt.
A hosszútávú, kellemes együttműködés érdekében tisztelettel kérjük kedves Vendégeinktől:
 • Érkezzen időben, figyelembe véve, hogy az egyeztetett időpont a kezelés megkezdésének időpontja.
 • Kérjük, legalább 24 órával korábban jelezze, ha a megbeszélt vizsgálati vagy kezelési időpontra nem tud eljönni, vagy módosítani szeretné azt. Hétfői időpont módosítása legkésőbb pénteken kell, hogy történjen!
 • Ha egy éven belül Ön kétszer nem jelenik meg lefoglalt időpontjában, úgy, hogy nem értesít minket, további időpontot nem áll módunkban biztosítani.
 • A lefoglalt, de fel nem használt idő számunkra és más, érdeklődő páciens számára is elveszett. Kérjük, tartsa tiszteletben, hogy munkaidőben Önért szeretnénk dolgozni!
 • Kérjük, ne alkudjon az árakból. Számos alkalommal hirdetünk akciókat, illetve törzsvendégeinknek, több kezelés igénylése esetén jelentős árengedményt adunk. Hadd ajánljuk fel mi, de Ön ne sértsen meg azzal, hogy követeli.
 • Megvásárolt és felbontott termékeket nem vagyunk kötelesek visszavenni.
 • A rendelőkben történő munkafolyamatok megfigyelésére nincs lehetőség. Betegjogi és higiéniai okok sora indokolja ezt. Természetesen kiskorú gyermekével egy szülő benn tartózkodhat a kezelőben.
 • Az ügyvezető igazgató előzetes engedélye nélkül a Klinika egész területén tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.
 • Állatokat, kérjük, ne hozzon be a Klinikára!

A fenti szabályzat a kölcsönös, kellemes és hosszú távú együttműködést szolgálja, és az elmúlt 12 év tapasztalatain alapul. A változtatás jogát fenntartjuk. Ne feledje: „Szenvedélyünk a szépség!”


Tájékoztatás

Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 9 és 18 óra között. Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak. Tájékoztatjuk, hogy a vizsgálatok és kezelések díját, azok megtörténte után, a helyszínen ki kell egyenlíteni, készpénzben, vagy bank-, ill. egészségpénztári kártya használatával. Hitelnyújtással klinikánk nem kíván foglalkozni. Ingyenes vizsgálatra és orvosi ellátásra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség, érvényes TAJ-kártya birtokában.

Központi elérhetőségünk:

Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 18/b.

Bejelentkezés:  telefon: +36 42 787955

Bejelentkezés:  mobil: +36 30 5540848

e-mail: office@dermaart.hu

Figyelmébe ajánljuk

Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
Drakula terápia a Derma-Art Klinikán!
A Drakula terápia forradalmian új módszer a bőr megfiatalítására, tartós fiatalon tartására. A kezeléssel a bőr öregedése jelentősen lassítható, a ráncok száma, mélysége, a bőr megereszkedése csökken. Kérje ajánlatunkat!
Részletek
Megoldások pattanásos bőrre.
Megoldások pattanásos bőrre.
Az akné a bőr gyulladásos betegsége, amelyet a bőr pórusainak eltömődése következtében kialakuló felületes bőrelváltozások jellemeznek. Az akné a bőr faggyúmirigyeinek rendellenessége, ami a pórusok eltömődését és a pattanások megjelenését okozza.
Részletek
Bőrmegújító hámlasztó eljárások
Bőrmegújító hámlasztó eljárások
A kémiai hámlasztás egy olyan beavatkozás, amellyel a bőr egy kémiai oldat hatására kisimítható. Az újonnan képződő bőr simább és ráncmentesebb. Non-invazív beavatkozás, amely serkenti a bőrsejtek megújulását és tisztább, simább bőrt eredményez.
Részletek

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak Cégünk egészségpénztári kártyát elfogad. Az elszámolhatóságról kérdezze szolgáltatóját!
Partnereink

Dermaart BlogRSS